8 x dingen die ik niet begrijp – op vakantie

vakantieVakantie is heerlijk! Echt na 2,5 jaar niet op vakantie te zijn geweest hebben we ontzettend genoten in Gran Canaria. Maar desondanks, kwam ik toch een aantal dingen tegen die ik echt niet begrijp… 

  1. Kinderen die in hun blote kont aan/in het zwembad zitten. Serieus, waarom?! Ik kan werkelijk geen één reden hiervoor bedenken. Bij ons hotel was er zelfs een kind van een jaar of 10 (niet overdreven) die in zijn blote kont zat. HOEZO? WAAROM? Trek gewoon een zwembroek aan!
  2. Vrouwen die topless beachball spelen aan/in het zwembad. Nog zoiets, waarom? Trek even een bikinitop aan, van al dat gehups en gespring worden die twee dames ook echt niet blij hoor, en het publiek ook niet…
  3. Ballenknijpers. Geen uitleg nodig.
  4. Ongegeneerd zonnen met je benen wagenwijd open. Is ook niet nodig! Zeker niet in de herfst, want na je vakantie loop je toch weer in lange broeken en dan is er niemand die ziet dat de binnenkant van je dijen zo lekker bruin is!
  5. Koude zwembaden. Ja hallo, ik kom hier om te ontspannen, dan wil ik gewoon in een lekker lauwwarm pierenbadje spelen met Aukje, niet in een ijskoud bad waar Aukje de eerste dag niet eens in durfde.
  6. Niet matchende bikini’s. Maar dan ook echt niet matchend. Er liep iemand met een zwart met witte bovenkant en een donkerbruin broekje met verschillende kleurtjes. De dag erna had ze de combinatie andersom aan. Waarom zou je een bikini set kopen als je de twee delen toch niet tegelijk draagt?
  7. Waarom mensen om 08.00 uur hun handdoek op een ligbedje neerleggen, om er vervolgens om 16.00 uur een keer op te gaan liggen. En dat terwijl er elke dag nog genoeg bedjes vrij waren.
  8. Vrouwen die hun bikinilijn niet bijhouden. Hou niet zo van uitstekende bosjes… Meer zal ik er niet over zeggen…

Zijn jullie op vakantie wel eens dingen tegen gekomen die jullie niet begrijpen? Ik hoor het graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.