Fotodagboek XXL: onze vakantiefoto’s

Vakantiefoto'sJaaaa vandaag is het zover, tijd voor onze vakantiefoto’s. Zoals ik donderdag al vertelde, zijn wij 12 dagen naar Gran Canaria geweest. En wat was het fijn! Vandaag laat ik een aantal van onze vakantiefoto’s zien, kijken jullie mee?

vakantiefoto'sWe vlogen vanaf Eindhoven airport. Lekker dichtbij voor ons. Van tevoren gingen we nog even vliegtuigen kijken. vakantiefoto's“Ik duw de koffer wel mam!”vakantiefoto'sZoals ik donderdag al schreef kwamen we om 23.30 uur aan bij het hotel, met een heel moe meisje!vakantiefoto'sWe zaten in een hotel, waar een een appartement hadden met 2 verdiepingen en 1 slaapkamer. Lekker op de hoek aan het zwembad, ideaal want zo konden we tijdens Aukjes middagslaapje lekker aan het zwembad liggen met de babyfoon. vakantiefoto'sEen van de twee zwembaden bij ons hotel.vakantiefoto'sVoor mijn gevoel is Aukje deze vakantie ineens een stuk zelfstandiger geworden! Even de omgeving verkennen…vakantiefoto'sBij het hotel was ook een leuke speeltuin. vakantiefoto'sEven lekker in de schaduw puzzelen.vakantiefoto'sSamen naar het strand. Met papa naar de zee kijken. Zodra haar grote teen het zeewater raakte liep ze heel hard weg van de zee haha. vakantiefoto'sDit vind ik zo’n mooie foto! Jammer dat hij niet scherp is!vakantiefoto'sNadat Aukje een centje in het bakje had gegooid begon het “levende standbeeld” te bewegen, Aukje wist niet hoe snel ze weer bij mij moest komen staan 🙂 vakantiefoto'sDe minions waren er ook 😉vakantiefoto'sHet strand is leuk!vakantiefoto'sWe hadden voor Aukje een bootje gekocht daar. Leuk! Aukje vond het ook erg leuk om er mee rond te sjouwen!vakantiefoto'sZwemmen, zwemmen, zwemmen, daar bestond onze vakantie voornamelijk uit!vakantiefoto'sEn plezier maken!vakantiefoto'sIk vond het moeilijk om een keuze te maken uit alle vakantiefoto’s, maar deze serie vind ik zelf toch wel erg leuk!vakantiefoto'sKusje!vakantiefoto'sEn nog meer plezier!vakantiefoto'sOnze vakantiefoto’s bestaan voornamelijk uit zwembad foto’s 😉vakantiefoto'sWe gingen ook een paar keer lekker uit eten.vakantiefoto'sAukje vond dit wel een fijn plekje om te zitten.vakantiefoto'sAukje had een bellenblaas gekregen van een ander kindje. Grote hit! vakantiefoto'sEn nieuw deze vakantie was dat Aukje voortaan even zwaait, doei zegt en aanloopt… Dus…vakantiefoto'sNog meer waterpret.vakantiefoto'sMama lekker nat maken.vakantiefoto'sEn weer uit eten 🙂vakantiefoto'sWe gingen ook een ochtend naar een dierentuin in de buurt. Aukje vond het geweldig. Vooral de “sisjes” (visjes) vindt ze erg leuk. vakantiefoto'sHad ik al gezegd dat we veel gezwommen hadden? 😉vakantiefoto'sAukje vond de trap een mooi plekje om haar chipjes op te eten. Lijkt net of ze straf heeft nu, maar dat was dus niet 🙂vakantiefoto'sNa een ochtendje strand viel Aukje achterop de fiets bij mij in slaap. Daarna legde ik haar maar even op het ligbedje zodat ze nog even lekker verder kon slapen. Schattig!

Zo, dat was het voor nu. Ik hoop dat jullie onze vakantiefoto’s leuk vonden. Ik zal in de loop van de week nog meer (andere) foto’s van onze vakantie delen op Instagram en Twitter, wil je dus niks missen dan hou ons daar goed in de gaten!

Komende week is weer een normale week. Maandag gaan we naar het ziekenhuis voor de (hopelijk) laatste controle voor Aukje haar heupjes, vrijdag vieren we Aukjes verjaardag op het kinderdagverblijf en zondag is Aukje jarig dus dan is het feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.