Ik leer rijgen – SES creative

rijgenMet haar tong uit haar mond probeert ze heel nauwkeurig om het koordje door het gat van de kraal te krijgen. En het lukt! Meteen al bij de eerste poging! Knap hoor, en dat terwijl er op de doos staat dat het vanaf 3 jaar is…

Zodra Aukje de doos ziet liggen wordt ze al enthousiast en wil ze het meteen hebben. De gele doos van SES Creative. “Ik leer rijgen” staat erop met een leeftijdsaanduiding van 3-6 jaar. Al meteen wist ik dat Aukje dit geweldig zou vinden, en dat niet alleen, ik wist ook dat ze het zou kunnen. Ze is dan nog geen 2 (al scheelt dat niet veel meer 😉 ) maar wanneer ze een pakje drinken heeft vindt ze het namelijk ontzettend leuk om het rietje uit het gaatje te trekken en weer terug te stoppen. Niks mis met de fijne motoriek zullen we maar zeggen.rijgenOp de voorkant van de doos zie je precies wat erin zit, een koordje en 18 kralen om te rijgen. Op de achterkant van de doos staat nog wat extra informatie. Zodra je de doos opent dan haal je de ketting er volledig uit. Ziet er al meteen aantrekkelijk uit voor kinderen.rijgenAan de slag! Ik haalde de knoop eruit en legde alle kralen voor Aukje neer. Meteen wist ze wat de bedoeling was. De twee uiteindes van het koordje zijn wat stijver gemaakt. Dat zorgt ervoor dat je ze makkelijk in de kralen kan steken, fijn! Het lukte Aukje dan ook meteen. Het aanpakken van het touwtje zodra het weer uit de kraal komt, was nog wat moeilijker, maar na een paar keer samen oefenen ging ook dat goed. Knap hoor. rijgenPrecies zoals ik al verwachtte, Aukje vindt het rijgen geweldig. Dit is ook ideaal speelgoed om mee naar visite te nemen, of als je bijvoorbeeld uit eten gaat. Je kindje moet zich namelijk best wel concentreren om de kralen te kunnen rijgen en je kan dit eindeloos blijven doen. Leuk speelgoed, aanrader wat ons betreft!

In dezelfde lijn zijn onder andere ook nog verkrijgbaar “ik leer strikken”, “ik leer knippen”, “ik leer plakken” en “ik leer prikken” Verkrijgbaar vanaf € 4,99. Leuk cadeautje voor de feestdagen!

Ken jij de SES creative lijn al en heb je er al ooit iets van gekocht?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

product

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.