Dit kreeg ik voor mijn 30e verjaardag

verjaardagVrijdag 16 oktober was ik jarig, en niet zomaar een verjaardag, neeeeeee ik werd 30! Jaja, de big 3-0! Ik ben super verwend door iedereen, echt super lief en ik vertel vandaag aan jullie wat ik allemaal heb gekregen…

Van mijn ouders kreeg ik een mooie ketting van Minitials. Ik wilde deze zo graag! Super mooi vind ik hem en ik ben er dan ook erg blij mee! Ik heb de geel gouden ketting, met een matte letter A eraan van Aukje. Van mijn vriendinnetje Linda kreeg ik een hele mooie slavenarmband. Ook daar ben ik super blij mee! Ik zocht al langer naar een aantal mooie armbanden en deze is ook helemaal naar mijn smaak! Goed uitgezocht! Het leuke herfststukje kreeg ik van mijn allerliefste kleega’s! Tijdens een verrassingslunch op mijn verjaardag zelf dus dat was helemaal super. En de leuke houten ster kreeg ik van de oom en tante van Maikel.

Ook kreeg ik bloemen, heel veel bloemen! Ik hou van bloemen, dus dat vind ik helemaal niet erg! Het weekend had ik ook een paar bossen bloemen op de Hoeve neergezet omdat we dan meer daar zijn dan thuis, maar na het weekend zette ik ze lekker allemaal weer thuis neer, leuk! Naast de bloemen kreeg ik ook wat plantjes en bloemstukken. En ik kreeg ook een aantal bonnen, een bon van de Hema en de Action, een high tea bon, twee saunabonnen, een bon voor een magnetisch sieraad en van Maikel een bon om binnenkort naar Night of the proms te gaan. Super leuk!

Naast alle cadeautjes kreeg ik ook geld voor mijn verjaardag. Ik wil graag een paar mooie oorbellen kopen dus dat geld gaat goed besteed worden! Mijn schoonouders hadden al het geld in een super leuke advent kalender gestopt. Eigenlijk mocht ik dat pas in december openmaken, maar Aukje kon niet zo lang wachten. Ze is helemaal fan van dat ding. Zodra ze hem ziet dan wil ze ermee spelen. Laatje open, laatje dicht, en dat dan ongeveer 300 keer! Nu ze al het geld eruit gehaald heeft zal ik er eens iets anders instoppen… Verrassing!advent kalenderEn als laatste kreeg ik ook wat pakketjes. Een pakketje met allemaal lekkers erin en twee pakketjes met allemaal gezellige dingetjes voor in huis. Van vriendinnetje Suzan kreeg ik een dopper. Deze wil ik op mijn werk neerzetten zodat ik daar wat meer water drink, dat vergeet ik anders.

Zoals ik al zei, ben ik echt super verwend op mijn verjaardag. Niet nodig en zo ontzettend lief! Lieve allemaal super bedankt! Ik heb genoten van mijn 30e verjaardag!  Dikke kus!

Wat hebben jullie op je verlanglijstje staan voor je verjaardag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.