Als ik nergens op zou hoeven letten

Als ik nou eens een week nergens aan zou hoeven denken. Niet aan de kinderen, niet aan geld, niet aan mijn allergie en niet aan de Hoeve. Of beter nog, als ik een maand nergens op hoef te letten. Wat zou ik dan allemaal doen?

Als ik een maand lang, nergens op zou hoeven letten, nergens aan zou hoeven denken dan zou ik als eerste lekker twee weken op vakantie gaan naar Mexico of Ibiza bijvoorbeeld. Heerlijk genieten van het lekkerste eten, mooi weer, prachtige stranden, de heerlijke cocktails en de hele dag precies doen waar we zelf zin in hebben. Met we bedoel ik Maikel, mezelf en de kindjes. Ik kan ze namelijk geen van allen twee weken missen dus iedereen moet met me mee. Wel zo gezellig. Misschien nemen we wel een extra oppas mee, oma ofzo 😉 zodat we ook zelf af en toe een avondje uit kunnen.

Voorafgaand aan die heerlijke vakantie wil ik trouwens naar een beautysalon die ervoor zorgt dat ik de hele vakantie aan kan trekken wat ik wil zonder onzekerheden. Dan laat ik al mijn ongewenste lichaamshaartjes weghalen, zo grondig dat ik nooit meer scheermesjes nodig heb. Wat zou dat fijn zijn! En als ik daar dan toch ben dan mogen ze best een reepje buik weghalen en dat dan weer even bij mijn borsten terug stoppen. Want ergens in het afgelopen jaar ben ik een cupmaat verloren en hoewel ik regelmatig bij de gevonden voorwerpen heb gekeken is die cup nog niet terecht 😉 maar goed, ik dwaal af…

Na die heerlijke vakantie dus, ben ik weer helemaal zen en om dat zo te houden wil ik één keer per maand naar de sauna. Het liefste met Maikel, en omdat ik in deze blog nergens rekening mee hoef te houden moet hij dus ook maar gewoon meegaan. Lijkt me zo gezellig om samen te doen. Natuurlijk boek ik er dan ook elke maand een uitgebreide lichaamsmassage bij, en een pedicure en manicure. Afgewerkt met gellak zodat ik tussendoor ook geen nagellak bij hoef te werken. Oeh en dan doen we er ook maar meteen een maandelijkse date bij de kapper bij. Dat schiet er tegenwoordig ook vaak bij in.

Ook zou ik wel standaard één keer per maand lekker uit eten willen met mijn vriendinnetjes. Gewoon gezellig uit eten, wijntje erbij, even lekker bijkletsen zonder op te kinderen te hoeven letten, zonder op mijn allergie te letten en zonder dat er iemand naar huis moet rijden. Misschien daarna nog even ouderwets op stap, al hoeft dat niet elke maand. Ik geloof niet dat ik dat vol zou houden haha. Maar zo af en toe zou misschien best wel leuk zijn. Alhoewel ik een festival of concert dan misschien wel leuker vind. En als we dan toch bezig zijn dan wil ik elke keer van te voren wel even shoppen, zodat we helemaal in het nieuw gestoken op pad kunnen.

Eigenlijk wil ik sowieso wel elke week met vrienden zijn. Spontane bbq bij vriendin in de tuin, zo gezellig! Spontane zwoele zomeravonden met wijn en lekkere hapjes, lekker lang in de tuin blijven kletsen en gezellig borrelen. En een maandelijkse datenight met Maikel mag er natuurlijk ook niet ontbreken. Even tijd samen. Dan wil ik natuurlijk ook regelmatig een dagje weg met ons hele gezin. Misschien één keer in de twee weken ofzo? Een dagje naar het strand, een dagje naar een pretpark, een kindvriendelijk festival of gewoon een dagje naar het park. Als we maar met z’n allen zijn. En de andere dagen? Gewoon lekker doen waar we zelf zin in hebben. Geen huishouden, school, werk of andere dingen om rekening mee te moeten houden. Maar gewoon doen waar we op dat moment zin in hebben. Hoe langer ik erover nadenk, hoe meer dingen ik kan bedenken haha.

Wat zou jij allemaal willen doen als je nergens rekening mee hoeft te houden?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.