Hieperdepiep hoera! (+ aankondiging)

aukjeswereldLaten we eens beginnen met een heerlijk cliché, wat gaat de tijd toch snel! Deze week bestaat Aukjeswereld namelijk alweer één jaar en dat moeten we natuurlijk vieren! Ben je benieuwd hoe ik dat ga vieren? Kijk dan snel verder…

Op 7 mei 2015 kwam mijn allereerste artikel online, nog niet hier op Aukjeswereld, maar bij een online mommy magazine, Mommyonline.nl.. Na een maandje merkte ik dat ik het bloggen wel erg leuk vond en dat ik er meer mee wilde doen en nam ik de stap. Ik bedacht een naam, kocht een domein en op 30 juni kwam dan mijn eerste blog online op Aukjeswereld. Inmiddels zijn we bijna een jaar en meer dan 400 blogs verder en dat vond ik en goede reden voor een feestje!

Maar dat feestje ga ik niet alleen vieren, daar mag jij natuurlijk van meegenieten! 🙂 Want zonder jou als mijn trouwe lezer, had ik het waarschijnlijk niet zo lang volgehouden. En eerlijk is eerlijk, ik vind het leuk om mijn blogs te delen maar dan is het natuurlijk ook wel leuk als deze ook daadwerkelijk gelezen worden 😉 En stiekem ben ik dan ook best wel een beetje tros op mijn blog en de groeiende bezoekersaantallen. Bij deze dus super bedankt lieve volgers! (hoe klef! 😉 )

Om deze mijlpaal te vieren zal er deze week elke dag een winactie online komen. Ik kan alvast verklappen dat ik echt een aantal ontzettend leuke dingen weg mag geven! Zowel voor jezelf als voor de kinderen. Hou deze week de site dus goed in de gaten! Daarnaast ga ik heel hard mijn best doen om naast de winacties ook nog elke dag een gewoon artikel te plaatsen, maar ik beloof niks 😉 Even kijken of het me gaat lukken.

Fijne zondag nog en vergeet niet om deze week even een kijkje te komen nemen bij alle leuke prijzen!

Winactie #1: Win een kinder t-shirt van Bibalot naar keuze

Winactie #2: Win een naamslinger met tekst naar keuze

Winactie #3: Win een pop van Alimrose

Winactie #4: Win € 130,- shoptegoed bij Sacha shoes

Winactie #5: Win een muursticker met tekst naar keuze

Winactie #6: Win een set om hand-of voetafdrukken van je kindje mee te maken

Winactie #7: Win een bos bloemen naar keuze

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.