Hoera! Aukje is 5 jaar!

Happy birthday to you, in de wei staat een koe, en die koe zegt I love you, happy birthday to you! Vandaag is mijn lieve, grote meisje jarig! Vijf jaar gewoon alweer, belachelijk hoe snel het gaat. We vieren het vandaag niet, maar maken er wel een leuke dag van…

Vrijdag 14 november 2013. Ik plof op de bank om naar Expeditie Robinson te gaan kijken. Terwijl ik ga zitten voel ik dat er iets “knapt”. Met een grote glimlach kijk ik Maikel aan, “uhm schatje, ik denk dat zojuist mijn vliezen zijn gebroken”. Een tikkeltje nerveus bellen we de verloskundige maar we hoeven verder nog niks te doen. Afwachten totdat de bevalling gaat beginnen is het advies. Dus dat doen we dan maar. En nog geen tien uur later lag er een prachtig meisje op mijn buik. En vandaag is dat dus alweer vijf jaar geleden.

Vandaag wordt Aukje eerst verwend met cadeautjes van Maikel, Emmi en mijzelf. Nou ja, eigenlijk wordt ze verwend door VTech, Linden & Barbosa en Hasbro, maar dat zijn details 😉 Daarna gaan we gezellig samen ontbijten en rijden we met het hele gezin naar school om erbij te zijn als de klas Aukjes verjaardag viert. Na het trakteren gaan wij naar huis en mag Aukje nog gezellig op school blijven. Na schooltijd halen we Aukje weer op en gaan we iets leuks doen samen. Ze is tenslotte jarig. En als afsluiter van de dag mag Aukje kiezen wat en waar we gaan eten, maar ik vermoed dat het een ritje Mac Donalds gaat worden haha.

Zaterdag vieren we Aukjes verjaardag met vrienden en familie, dus dan mag ze nog meer cadeautjes uitpakken, taartjes eten en fijn spelen. En maandag vieren we haar kinderfeestje. En als dan alle verjaardagsgekte voorbij is schakelen we over naar Sinterklaas. De verjaardagsaftelkalender wordt een Sinterklaas aftel – en schoenzet kalender en dan leven we naar het volgende feestje toe. Maar vandaag genieten we eerst nog even van onze grote dochter. Vandaag is het haar feestje!

P.S. vanmiddag om 15.00 uur komt de eerste winactie van de mega winweek online en het is meteen een enorme knaller!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.