Mijn beautyroutine

wash now, style later

De laatste maanden is mijn huid ontzettend onrustig. Op advies van een heleboel volgers ben ik daarom een nieuwe verzorgingslijn gaan gebruiken dus het leek me daarom wel leuk om weer een nieuwe (no spon) beautyroutine update te maken…

Ochtend

Voorheen deed ik ’s ochtends niks anders dan mijn gezicht schoonspoelen onder de douche. Daarna een CC cream van Nivea en vervolgens kon ik mezelf gaan opmaken. Tegenwoordig heb ik iets meer tijd nodig, want ik was mijn gezicht nu eerst met de cleanser van Dr. Jetkse Ultee, daarna gebruik ik een toner uit dezelfde lijn en een serum wat helpt bij puistjes, roodheid en onzuiverheden, ook uit dezelfde serie. Op dagen dat ik geen make-up draag laat ik het hierbij, op dagen dat ik me wel opmaak pak ik weer mijn CC cream van Nivea, voordat ik verder ga. Misschien dat ik hier nog wel een alternatief voor ga zoeken, maar ik heb nog twee volle potjes staan dus pas wanneer deze op zijn.

Make up

Qua make-up is er eigenlijk niet zoveel veranderd sinds mijn laatste update vorig jaar. Ik begin met concealer, vervolgens foundation en dan nog wat concealer (er valt nogal veel te concealen in mijn gezicht 😉 ). Ik poeder af met een transparante poeder en daarna breng ik weer wat kleur in mijn gezicht met een blush. Ik kleur mijn wenkbrauwen wat bij met een poeder en als ik er zin in heb teken ik een lijntje op mijn ogen. Mascara, beetje lippenstift en ik ben klaar voor de dag.

Avond

In de avond doe ik eerst mijn lenzen uit. Daarna haal ik (heel slecht, ik weet het, maar zo praktisch) het grootste gedeelte van mijn make-up eraf met een reinigingsdoekje. Vervolgens herhaal ik deels weer het ritueel met de producten van Dr. Jetske Ultee. Wassen met cleanser en een toner en daarna gebruik ik een exfoliant. Wanneer deze is ingetrokken gebruik ik de moisturizer, allemaal uit dezelfde lijn.

jetske ultee

Mijn huid

Inmiddels gebruik ik de producten van Dr. Jetske Ultee ruim anderhalve maand, maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het lastig vind om te zeggen wat het voor mijn huid doet. Misschien verwacht ik er teveel van, maar ik kan nou niet zeggen dat mijn huid rustiger is geworden. Dat de producten iets doen is wel duidelijk, want toen ik ben begonnen met het gebruiken kreeg ik een enorme uitbraak van puistjes, dus er gebeurt wel degelijk iets. Op het moment vind ik het er alleen nog steeds niet uitzien zoals ik graag zou willen helaas. Ik heb me voorgenomen om de producten te blijven gebruiken, tot ze op zijn, dus ik blijf stiekem hopen op een beter resultaat. Ik houd je op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.