10x Dit ga ik missen na de zwangerschap

zwangerschap

Misschien wat voorbarig, ik ben immers nog een paar weken zwanger, maar het gaat zo snel! En omdat we in principe maar twee kindjes willen, is dit dus mijn laatste zwangerschap. En dat is toch wel een vreemde gedachte. Deze dingen ga ik zeker missen na de zwangerschap…

  1. Met stip op nummer één, de schopjes en bewegingen in mijn buik! Zo gezellig! Ik weet nog dat ik na de bevalling van Aukje regelmatig mijn hand op mijn (nog dikke) buik legde. Maar ja, die was inmiddels leeg haha. Wat zal ik dat heerlijke gevoel missen!
  2. Het shoppen van ieniemienie kleine babykleertjes en andere babyspulletjes. Zoooo leuk!
  3. Dat ik nu gewoon een uur lang op de bank kan zitten zonder me schuldig te voelen, heerlijk!
  4. Je hoeft je even negen maanden lang niet druk te maken om je figuur. Geen buik inhouden, niet op dieet, zo fijn! Dat komt daarna wel weer haha (maar denk daar nu vooral nog even niet aan 😉 )
  5. Ongegeneerd in een lekkere joggingbroek rond kunnen lopen. Nou vooruit in mijn geval in een zwangerschapslegging dan. Want ik begon deze zwangerschap nog wel redelijk stijlvol met leuke kleding maar inmiddels loop ik toch echt het liefste in een legging met een shirt en that’s it. Maar het wordt nog geaccepteerd ook haha.
  6. Tja en eerlijk is eerlijk, mijn mooie, volle borsten ga ik ook wel missen haha.
  7. Het uitblijven van mijn menstruatie. Die heb ik dus echt niet gemist!
  8. Het feit dat manlief ineens een stuk zorgzamer is. Zoveel dingen krijg ik ineens voor elkaar haha. Alleen daarvoor al zou ik nog een keer zwanger willen zijn 😉
  9. De nesteldrang. Nou ja, op zich ga ik het poetsen niet zo missen maar ik vind het toch wel fijn dat gewoon altijd, alles schoon is. Dus ik ga dit gewoon proberen vol te houden (jep, confession, ik ben niet zo goed in het huishouden 😉 )
  10. De complimentjes van iedereen. “Wat heb je een mooie buik!” Zo leuk om te horen 🙂

Wat miste jij het meest na je zwangerschap?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.