Onze family fotoshoot

Afgelopen woensdag was het eindelijk zover, onze family fotoshoot! Ik had er super veel zin in en kan dan ook niet wachten om een paar van de prachtige foto’s te delen…

Zeven maanden geleden had ik een zwangerschapsshoot bij Jessica. Ik was ontzettend blij met het resultaat en sprak meteen af dat ik ook een lifestyle shoot wilde komen doen zodra Emmi geboren zou zijn. Ik koos bewust niet voor een newbornshoot, omdat ik graag foto’s van ons hele gezin wilde. We spraken een datum af en toen het bijna zover was kwam er wat tussen. Op dat moment ontzettend jammer, maar achteraf super fijn! Want zoals je misschien wel weet was Emmi in de eerste maanden nou niet bepaald een makkelijke baby. Ze huilde erg veel, en ik zou niet weten hoe we daar ooit een mooie fotoshoot van hadden kunnen maken. Maar gelukkig is Emmi tegenwoordig ontzettend vrolijk en dat liet ze dan ook graag zien! Aukje had er iets minder zin in, maar uiteindelijk werd het dan toch een hele gezellige shoot… family fotoshoot Er zaten overigens nog veel meer mooie foto’s bij, maar de rest hou ik lekker voor onszelf! 😉 Ik ben er echt ontzettend blij mee en als de meiden een beetje groter zijn komen we zeker weer terug voor een vervolg! Jessica bedankt!

P.S. Dit is geen gesponsorde post, ik vind de foto’s gewoon zo mooi geworden dat ik ze graag met je deel! Mocht je meer van Jessica willen zien dan kan dat o.a. hier.

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.