Our diary #101

Oeps, deze week vergat ik even dat ik de foto’s uit mijn diary voortaan met mijn camera maak. Deze week dus weer even een diary met telefoonfoto’s en dan zal ik vanaf nu weer elke dag mijn camera mee op pad nemen 🙂

Vorige week zaterdag mocht ik naar het vrijgezellenfeest van Bregje. Een van de andere meiden vroeg me of ik wel vaker hoor dat ik op Marthe van K3 lijk. En hoewel ik zelf de gelijkenis totaal niet zie, heb ik het inderdaad al verschillende keren gehoord. Haha, zo grappig.

De meisjes waren ondertussen bij mijn ouders aan het genieten van het lekkere weer.

De volgende ochtend was Emmi jarig! Ze werd al lekker verwend met verjaardagskusjes en knuffels bij mijn ouders en daar ging ik natuurlijk gewoon mee door toen ik de meisjes op ging halen.

Even wat boodschapjes doen voor het feestje van Emmi.

En na Emmi’s dutje was het zover, tijd voor een feestje!

Emmi werd enorm verwend en genoot ontzettend van alle aandacht die ze kreeg. Zo leuk! Ze was echt jarig!

Maandag begon het normale leven weer. Aukje mocht weer naar school en na schooltijd gingen we nog even bij de aardbeienplantjes kijken (die nog niet veel voorstellen op dit moment helaas).

Dinsdag speelde Emmi even lekker buiten.

En terwijl ik aan het poetsen was, speelde Emmi met haar nieuwe speelgoed.

Na schooltijd Aukje weer ophalen.

En na de speeldate weer naar zwemles. Emmi mocht een keertje mee.

Hallo vieze spiegel!

Aan het einde van de les mogen we altijd nog even kijken, zo leuk. We kregen ook van de juf te horen dat Aukje door mag naar het volgende badje, super fijn!

Woensdag wilde Aukje een knot in naar school. Ik vraag me altijd af hoe andere ouders dat doen, want na schooltijd hing die donut er natuurlijk half uit.

En terwijl Aukje op school zat, gingen Emmi en ik even bij een vriendinnetje op visite.

Na schooltijd nam Aukje weer gezellig een vriendinnetje mee naar huis.

Donderdag stond er van alles op de planning. Ik bracht Emmi naar mijn ouders, moest super veel doen voor mijn blog maar had ook een afspraak op school. Daarna kwamen de kindjes alweer thuis en dan kan ik toch nooit zo goed meer werken. Mijn to do lijst ligt dus nog voor de helft te wachten helaas.

Vrijdag had ik ook maar een halve werkdag in verband met een studiedag bij Aukje op school. Omdat Aukje enorm is gegroeid het afgelopen jaar, moesten we dus even nieuwe zomerkleding gaan shoppen. Wat een gezellige ochtend was dit! (Shoplog volgt!) In de middag had Aukje een kinderfeestje en kon ik nog even aan het werk.

Zaterdag scheen het zonnetje al vroeg, dus even lekker buiten spelen met de meiden.

Samen in de speeltuin en ’s middags na Emmi’s slaapje nog even gezellig naar een verjaardag.

En omdat Aukje al de hele dag wilde fietsen, had ik haar beloofd dat we na het eten even naar de ijssalon zouden fietsen. Alles stond al klaar, de fietsen, jassen aan, nog even plassen… En toen hoorde ik gegil. Ik ging snel kijken en zag dat Emmi de deur van de wc probeerde dicht te duwen, Aukje zat op de wc en probeerde de deur open te houden, maar haar duim zat ertussen. Arm kind! Ze had zo ontzettend veel pijn, zo zielig! We hebben haar duim goed gekoeld met water, maar fietsen kon natuurlijk niet meer. En ze wilde zo graag. Ondanks de pijn wilde ze toch gaan fietsen, maar zodra haar duim uit het water kwam begon ze weer te huilen. Geen optie dus. Dan maar een ijsje thuis op de bank, als troost. En de belofte dat we vandaag zouden gaan fietsen. Dus ook al is het vandaag niet meer zo’n lekker lenteweer als gisteren, wij zijn fietsen. Want daar heeft mijn lieve meisje zin in!

Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.