Schelpen schilderen met SES Creative *

schelpen schilderenOnze knutselkoningin werd laatst weer heel blij, toen er een pakket van SES Creative werd bezorgd. Allemaal nieuwe knutselpakketten om uit te testen! En omdat wij ontzettend fan zijn van de pakketten van SES Creative, gingen we meteen aan de slag…

Met een echte knutselkont in huis ben ik wel bekend met de pakketten van SES Creative. SES Creative is een familiebedrijf dat elk jaar meer dan 80 nieuwe speelgoedproducten maakt. In totaal hebben ze ongeveer 350 verschillende producten in het assortiment. Inmiddels hebben we al verschillende producten mogen testen en we zijn overal even enthousiast over. Tijd om te kijken of we net zo enthousiast zijn over de nieuwste pakketten.

schelpen schilderenAukje mocht zelf kiezen met welk pakket ze wilde beginnen. Ze koos voor schelpen schilderen, en zoals we van SES Creative gewend zijn, zitten alle benodigdheden om aan de slag te kunnen in het pakket. Ontzettend veel witte schelpen, chenilledraad, verf, een penseel, glitter, lijm, stickertjes en een instructieboekje met verschillende plaatjes om uit te knippen. Wederom een compleet pakket waarbij je werkelijk niks extra’s nodig hebt, fijn!schelpen schilderenAls eerste ging Aukje alle schelpen schilderen. De verf zit in handige bakjes waarbij nog een aantal bakjes leeg zijn zodat je zelf kleuren kan mengen, ideaal. We mengden er dus vrolijk op los en kregen daardoor de meest bijzondere kleuren. Na het verven mocht ze er meteen glitter overheen doen, zodat ze op de nog natte verf zouden blijven plakken. Soms vergat ze de glitters, dus bij die schelpen hebben we ze er later opgedaan met wat lijm.schelpen schilderenToen alle schelpen droog waren mocht Aukje zelf kiezen welke plaatjes ze wilde gebruiken. Ze koos voor deze en we hebben ze samen uitgeknipt, omdat veel plaatjes nog best wel moeilijk uit te knippen waren. We lijmden alles aan elkaar vast en ik was zelf eigenlijk verbaasd over het leuke resultaat. De grappige stickers maken het helemaal af. Er zitten ontzettend veel schelpen en nog veel meer leuke plaatjes in het pakket, dus wij zijn voorlopig nog niet klaar met knutselen. Het eindresultaat kan je bijvoorbeeld op een versierd toiletrolletje plakken zodat het het ergens in huis neer kan zetten. Ook kan het het natuurlijk gewoon op een blaadje plakken en ergens ophangen, mogelijkheden genoeg.  Aukje vond het in ieder geval ontzettend leuk om te doen en het resultaat mag er wederom zijn.

Schelpen schilderen met SES Creative kost € 11,95 en is onder andere hier verkrijgbaar. De adviesleeftijd is tussen de 3 en 6 jaar, maar het uitknippen van de plaatjes is wel wat moeilijk voor kinderen van 3.

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?schelpen schilderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.