Shoplog: cadeautjes, pyjama en maillots

cadeautjesHet is weer tijd voor een shoplog! En dit keer een shoplog met wat kleding die we “nodig” hadden, zoals een pyjama en regenlaarsjes maar vooral ook met cadeautjes! Kijk je mee wat ik deze week allemaal kocht? 

Aukje is alweer bijna jarig en al vrij snel daarna is het ook weer 5 december. Dat betekent dat er dus cadeautjes gekocht mogen worden, jeej! Ik vind het altijd super leuk om cadeautjes te kopen, lekker rondsnuffelen tussen al het speelgoed, heerlijk!

Aukje krijgt voor haar verjaardag van ons dit keukentje. Maar een keukentje is natuurlijk alleen maar leuk als je ook spullen hebt om mee te koken. Aukje had al een pannensetje, en wat plastic bordjes en bekertjes, maar verder nog vrij weinig. Op naar de Action dus! Daar vind ik altijd wel wat leuks voor weinig geld en ook nu weer vond ik de cadeautjes die ik zocht!cadeautjesEen hoop fruit en groenten (bovenste foto) dat met klittenband aan elkaar zit en dat ze dan met het plastic mesje los kan snijden, geweldig toch! Als ik dan in de keuken sta te snijden kan Aukje gewoon met me meedoen! Ook nam ik deze leuke high tea set mee. Eigenlijk is het een spelletje (een soort toren van pisa) maar ook gewoon als speelgoed te gebruiken. Ik twijfel nog of ik deze cadeautjes allemaal gewoon inpak of dat ik ze in het keukentje zal zetten. Dan staat er ook al echt iets in de kastjes als ze de deurtjes open doet… Misschien doe ik het allebei wel, alvast iets inpakken en dan kan ik de rest al in de kastjes zetten 😉 cadeautjesBij het Kruidvat zag ik deze gave microfoon liggen. Die moest ik ook gewoon meenemen! Hij was nu echt enorm afgeprijsd (van € 29,99 naar € 7,99) dus die ligt ook bij de stapel cadeautjes. Eventueel kan iemand dit voor Aukjes verjaardag geven en anders wordt het een 5 december cadeautje.pyjamaGeen cadeautje maar wel nodig, een extra lekker warme pyjama. Deze is van de Zeeman en lekker zacht en warm. Deze pyjama heeft ze ook al met een prinses Sofia print erop.zeemanBij de Zeeman namen we ook nog twee maillots mee en een heerlijke joggingbroek voor thuis. Ik wilde eigenlijk een roze maar die waren er niet meer in haar maat. Dan maar een grijze.regenlaarsjesEn laatst schreef ik over de leukste regenlaarsjes voor je dreumes, inmiddels zijn die voor onze dreumes ook binnen. Ze wilde ze de eerste twee dagen niet aan om de een of andere reden (niet eens proberen) maar nu vindt ze de laarsjes super leuk. Fijn!

Ik heb me redelijk ingehouden toch?! 😉 De cadeautjes van de Action waren niet duur en de spulletjes van de Zeeman trouwens ook niet dus een goede budget shoplog dit keer.

Hebben jullie al veel cadeautjes voor 5 december in huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.