Last minute kersttip #2: baby Annabell

baby AnnabellOnze gezinsuitbreiding kwam iets eerder dan verwacht 😉 Een tijdje terug kreeg Aukje namelijk haar eigen baby en sindsdien heeft ze zich ontpopt tot een heus moedertje. Ze weet in ieder geval al goed hoe het allemaal werkt, ideaal voor als straks de echte baby komt…

Al vanaf het begin af aan is Aukje dol op poppen. Zodra ze haar eerste pop kreeg deed ze niks liever dan de pop aan – en uitkleden, de pop knuffelen, eten geven en in de buggy overal mee naartoe nemen. Maar toen ze met haar derde verjaardag deze baby Annabell pop kreeg kon haar dag echt niet meer stuk. “Een grote baby” zoals ze zelf zegt, die ze met liefde verzorgt en overal mee naartoe neemt.

Baby Annabell maakt super lieve geluidjes. Waar de eerste pop van Aukje toch regelmatig “kwijt” was vanwege de irritante geluiden die eruit kwamen, is baby Annabell goed te vergelijken met een echte baby. Ze maakt smakgeluidjes als je haar speentje of flesje geeft en ondertussen gaat haar mondje ook echt op en neer, super schattig! Ook maakt ze tevreden geluidjes wanneer je met haar speelt of haar knuffelt en als ze gaat slapen dan hoor je zachte snurkjes.baby AnnabellBaby Annabell wordt geleverd met een roze pakje, een roze mutsje, een flesje, speentje en een ketting. Het pakje kan makkelijk uit tot groot vermaak van Aukje. Ze vindt het geweldig om de pop aan en uit te kleden. Ik denk dat de pop straks ook wel in de echte babykleertjes van Aukjes zusje zal passen, maar daarvoor moeten we natuurlijk nog even geduld hebben totdat ze eruit gegroeid is (eerst maar eens geboren worden 😉 ) De aan – en uitknop van de pop zit aan de achterkant, achter klittenband. Maar wanneer er even niet met de pop wordt gespeeld gaat deze vanzelf uit, ideaal!

Als je baby Annabell een flesje met water geeft, dan kan ze ook echt plassen en echte tranen huilen. Eigenlijk zijn alle functies van baby Annabell te vergelijken met een echte baby. Leg je haar neer, dan gaat ze slapen. Moet ze huilen dan kan je haar troosten met de speen of door te knuffelen en als ze honger heeft dan geef je haar de fles. De oogjes van baby Annabell gaan ook echt heen en weer waardoor de pop nog echter lijkt.

Aukje is groot fan van Baby Annabell en ik stiekem ook. Het liefste neemt Aukje haar baby overal mee naartoe, geeft ze de hele dag de fles en schone luiers en haar andere poppen worden niet meer aangekeken (oeps). Baby Annabell kost € 64,99 en is onder andere hier verkrijgbaar.

P.S. Heb je mijn artikel van vanochtend ook al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.