Review: De vernieuwde Baby Annabell en haar lunchtafel

baby annabell lunchtafel

“Ik wil nou even met baby Annabell spelen!” Al een paar dagen draait het bij ons in huis allemaal om onze nieuwste baby, baby Annabell. De meisjes leggen haar in bed, geven haar de fles en zetten haar in haar nieuwe lunchtafel om haar eten te geven. Zo leuk!

Baby Annabell

Drie jaar geleden maakte Aukje voor het eerst kennis met baby Annabell., haar eerste pop die ook daadwerkelijk op een echte baby leek. Ze vond de pop geweldig en sleepte hem overal mee naartoe. Inmiddels was Aukje haar baby een beetje vergeten, maar gelukkig was daar poppenmama Emmi, die de verzorging van baby Annabell volledig overnam. Ook door deze mama werd baby Annabell weer overal mee naartoe genomen en ik heb mijn rol als oma goed kunnen oefenen 😉

Baby Annabell is net een echte baby met levensechte functies en een schattige uitdrukking op haar gezichtje. Ze reageert op aanrakingen, huilt echte tranen en is gek op haar flesje en fopspeen. Poppen ouders tussen 3 en 8 jaar vinden alles terug wat een echte baby nodig heeft in Baby Annabell’s wereld. Van fopspeentjes tot kinderstoelen, van basis kledingstukjes tot schitterende luxueuze jurkjes – een adembenemende selectie van aandachtig ontworpen en hoogwaardige accessoires in zachte tinten en betoverende designs.

Baby annabell

De vernieuwde Baby Annabell

Naast de verschillende baby Annabell poppen die er al waren zijn er nu weer twee nieuwe poppen, namelijk Annebell en Alexander. De twee nieuwste poppen zijn 43 centimeter groot en hebben nog meer functies dan je van de bekende poppen gewend bent. Baby Annabell en baby Alexander hebben een zacht boxpakje aan en een lief mutsje op. Daarnaast krijg je er een slabbetje, flesje, speentje en halsketting bij. Er zijn verder ontzettend veel verschillende accessoires te koop, zoals andere kleertjes, een draagzak, bedje, maxi-cosi en ga zo maar door.

Na het wakker worden ’s ochtends drinkt ze graag water uit haar flesje. Ze beweegt haar mond tijdens het zuigen aan het flesje en je kunt goed horen dat ze van haar ontbijt geniet. Als ze klaar is met drinken, laat ze een boertje en is ze klaar om te spelen. Annabell lacht opgewonden als je haar op je knie laat stuiteren. Ze houdt ook erg van kietelen en giechelt blij als je over haar buikje kriebelt. Soms laat ze een windje als ze wordt gekieteld. ‘Oeps! – Giechel!’ Zelfs het vrolijkste poppenkind kan soms een slecht humeur hebben. Als dat gebeurt, jammert Annabell en huilt ze echte poppentranen. Maar er zijn een heleboel manieren om haar weer te troosten. Een van haar favoriete manieren is haar speentje, waar ze luidruchtig aan zuigt met zichtbare bewegingen van haar mond. Als het tijd is om te gaan slapen, kun je haar in slaap wiegen. Daar moet ze van gapen, waarna ze haar oogjes dichtdoet en in slaap valt, waarbij ze zwaar ademt.

Baby Annabell lunchtafel

Ook nieuw is de lunchtafel. Een Ontzettend schattig, roze stoeltje met een tafeltje en een lammetjes rugleuning. De lunchtafel is interactief, als je de kom op het betreffende schaap zet, geven de lichtjes en geluiden aan of Baby Annabell haar lunch wel of niet lekker vindt. Hier in huis een grote hit en de meisjes doen niks liever dan baby Annabell te eten geven in haar nieuwe lunchtafel. De baby Annabell lunchtafel maakt leuke geluiden en en zitten drie hoofdmaaltijden, drie toetjes, een flesje en een lepel bij inbegrepen.

Tijd voor het hoofdgerecht. Worteltjes- of erwtenpuree, of rijstepap? . Als het veld groen oplicht, murmelt het kleine popje blij en wil ze dolgraag nog een hapje. Als het rood oplicht, kun je iets anders proberen, want anders protesteert ze vol afgrijzen. Als toetje is er pudding, vruchtencompote en perenpuree, vergezeld van een flesje melk, appelsap of water. Wat staat er vandaag op het menu?

Baby annabell lunchtafel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.