Review BABY born grote zus *

baby born zus

Ons poppenmoedertje is zo blij met haar gezinsuitbreiding, ze is nu niet langer de trotse moeder van alleen een paar baby’s, maar heeft er sinds kort ook een grote zus bij. En dat is me toch een schatje!

Zapf Creation

Ik weet het nog zo goed, als klein meisje zou ik een echte Zapf pop krijgen voor mijn zevende verjaardag. Ik kon haast niet wachten en gelukkig hoefde dat ook niet, want ik kreeg hem als verrassing al voor mijn zesde verjaardag. Wat was ik blij! Een echte Zapf pop, dat was een ding toen hoor, met prachtige blonde haren. Elke dag speelde ik met mijn nieuwe pop, die ik Kristel noemde. 29 Jaar later is Kristel nog net zo geliefd als toen, maar dan bij mijn twee dochters.

BABY born

Inmiddels is BABY born nu, wat een Zapf pop toen was, een heus begrip. Waar BABY born jaren geleden vooral bekend was om die ene pop, die echt kon huilen en plassen, is het inmiddels zoveel meer. Van zachte poppen voor baby’s tot poppen voor kleuters en grotere kinderen en dan heb ik het nog niet eens gehad over de accessoires. Je krijgt het zo gek niet bedacht of het is er, speciaal gemaakt voor BABY born. Denk aan de bekende accessoires, zoals kleertjes, een kinderwagen, fietsstoeltje of luiers, maar ook aan een heuse scooter die echt kan rijden, strandspullen, een complete badkamerinrichting en nu voortaan dus ook, een broer en zussen!

BABY born broer en zus

BABY born broer

Een paar jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met het babybroertje van BABY born, de soft touch boy, een ontzettend schattige babypop met blauwe accessoires, in plaats van roze zoals zijn zusje. Dit kleine jongetje heeft tegenwoordig ook een grote broer, de BABY born soft touch brother. Een lief maar ondeugend broertje met zes levensechte functies en echt haar om mee te spelen. Hij kan in bad, je kan hem drinken geven en hij kan echte tranen huilen. Zelfstandig staan, zitten en dat allemaal zonder batterijen! Groot bijkomend voordeel, hij maakt geen geluid, heerlijk!

BABY born zusssen

Dezelfde functies hebben de drie grote zussen van BABY born. Eén zus heeft bruin haar, eentje blond haar en dan is er sinds kort ook nog een eenhoorn zus. Ze hebben alledrie hun eigen haarborstel en verschillende leuke haaraccessoires, waarmee je zelf de leukste kapsels kunt maken. De BABY born Unicorn Sister heeft een prachtige eenhoornjurk, mooie vleugels en bijpassende accessoires. De twee andere zussen zijn wat hipper gekleed, de blonde zus heeft een hip shirt, een jeans en stoere sneakers en de zus met bruin haar draagt een leuk rokje met een hippe legging.

Mix and match

Hoewel de broer en zussen wat ouder zijn dan de bekende babypoppen, zijn ze met hun 43 centimeter even groot en passen ze dus dezelfde kleertjes als de BABY born soft touch baby’s, ideaal! Daarnaast passen de broer en zussen ook op alle accessoires uit de werelden van BABY born soft touch baby’s, dus ook in het badje, bedje, op de scooter etc.

Functies en accessoires

BABY born broer en zussen kunnen allemaal zelfstandig staan, hebben prachtig haar om lekker mee te spelen, kunnen goed bewegen waardoor je ze goed kunt laten zitten en makkelijk kunt verkleden, kunnen in bad, echt water drinken en dus ook echte tranen huilen en hebben een zacht lijfje, wat fijn is voor de echte knuffelkonten. De BABY born broer en zussen hebben allemaal een leuke en hippe set kleertjes aan en daarnaast zitten er nog stoere schoenen in de doos. Je krijgt bij elke pop een drinkfles, borstel, haarclipjes, spiraalelastiekjes en twee vriendschapsarmbandjes; eentje voor de BABY born pop en eentje voor je kindje en de grote broer heeft een stoere pet.

baby born grote zus

Wat vinden onze kinderen van BABY born grote zus?

BABY born soft touch sister kwam binnen toen de kinderen niet thuis waren. Omdat ze die avond bij opa en oma zouden gaan logeren, leek het me verstandig om haar nog niet aan de kinderen te laten zien. Helaas liep dit wat anders, waardoor de jongste na het logeren al veel te vroeg naar huis wilde om met haar nieuwe pop te spelen. Dat zegt genoeg! Logeren is altijd een feest dus de pop had het overduidelijk gewonnen.

Hoewel BABY born grote zus eigenlijk wordt aangeraden vanaf 4 jaar, is onze dochter van 3,5 er ontzettend blij mee. Ze speelt er werkelijk elke dag mee, neemt hem mee naar bed, speelt er schooltje mee en zet haar bij ons aan tafel. Vooral het geven van drinken is favoriet en toen ze ontdekte dat ze ook in de eenhoorn onesie van haar babypop paste werd ze helemaal enthousiast.

Wat ons betreft een ontzettende aanrader dus, de meiden zijn er echt ontzettend blij mee! En leuk voor de ouders die wat moeite hebben met het leren vlechten, BABY born grote zus zal niet klagen als je het voor de vijfde keer opnieuw doet omdat het is mislukt 😉

baby born zus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.