Sophie de Giraf Tik-Tok Go review

slaaptrainer sophie de giraf

Sophie de Giraf, wie kent haar niet? De meeste mensen zullen haar alleen kennen van het schattige babyspeelgoed, maar er is dus nog veel meer. Zoals onder andere deze hele fijne slaaptrainer…

Kleine Giraf

Ken jij de webshop van De Kleine Giraf al? Deze webshop verkoopt de leukste spulletjes voor kleintjes en wij hebben er al verschillende leuke samenwerkingen mee mogen doen. Hun bekendste merk is waarschijnlijk Sophie de Giraf maar ze verkopen er nog veel meer, zoals bijvoorbeeld Klorofil, Milestone, Lanco, Zoocchini, Pacapod en Pebble. Echt een aanrader om eens een kijkje te nemen als je nog een leuk kraamcadeautje zoekt of wanneer je zelf nog een kleintje hebt thuis.

sophie de giraf

Sophie de Giraf

Sophie de Giraf staat vooral bekend om het te schattige babyspeeltje. Hier in huis ook een dikke hit bij beide dames, toen ze nog een baby waren. Maar er is zoveel meer leuks van Sophie, zo hangen er met kerst twee prachtige ballen met Sophie erin in onze boom en hebben we ook een leuke kruipbuis van Sophie de Giraf in huis. Maar zo is er ook babykleding te koop van Sophie de Giraf, (bad)speelgoed, servies, knuffels, boekjes, speelgoed en nog veel meer. En wij mochten zelf onlangs iets nieuws aan onze Sophie de Giraf collectie toevoegen, de Tik-Tok Go (wake-up light).

sophie de giraf tik tok go

Slaaptrainer / wekker

De Sophie de Giraf Tik-Tok Go is een soort nachtlampje, slaaptrainer en wekker in één. Je stelt eenmalig de tijden in en vanaf dat moment heb je er geen omkijken meer naar. Hele dikke plus wat mij betreft, want bij sommige andere slaaptrainers moet je het elke avond opnieuw instellen, dat hoeft hierbij dus niet! Je kan twee verschillende slaaptijden instellen, dus voor een middagdutje en de nacht, ideaal! Moet je kindje slapen, dan verschijnt er een uiltje en wordt het lampje blauw. Dat blijft hij de hele slaaptijd, waardoor je dus meteen een heel subtiel nachtlampje hebt. Wanneer het licht geel wordt mag je kindje opstaan. Duidelijk voor kleintjes en makkelijk in te stellen voor groten 😉

sophie de giraf wekker

Onze ervaring

Onze jongste dochter, Emmi, had er nogal een handje van om ’s ochtends veel te vroeg uit haar bed te komen. Nadat we al heel wat dingen hadden geprobeerd, leek de Tik-Tok Go voor ons wel de oplossing. Ze hoeft er nog geen klok voor te kunnen kijken en de standen zijn erg duidelijk. Toen Emmi de wekker voor het eerst zag was ze al meteen fan, “Mama die vind ik mooi!”. Omdat ze normaal gesproken geen nachtlampje had was dit natuurlijk al meteen een schot in de roos, en dan ook nog eens in haar lievelingskleur blauw. De eerste ochtend stond ze helaas toch nog te vroeg bij ons op de kamer, maar na nog een uitleg ging het gelukkig goed. Inmiddels weet Emmi precies hoe het werkt en wat de bedoeling is, en ondanks een onschuldig peuterleugentje (“Mijn lampje is geel mama”) op zijn tijd werkt de Sophie de Giraf slaaptrainer voor ons echt perfect. Fijn bijkomend voordeel, het verstellen van de tijd na het verzetten van de klok, was binnen een paar tellen gebeurd.

slaaptrainer sophie de giraf

Win

Wil jij deze leuke Sophie de Giraf Tik-Tok Go winnen? Laat dan in een reactie (op Facebook of onder dit bericht) in een reactie weten dat je wilt winnen. Als je me volgt op Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 6 november. Op 7 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Cindy Framke, jij wint de Sophie de Giraf Tik-Tok Go! Veel plezier ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.