Een gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas

Video van Sint

“Mama ik wil Sinterklaas kijken”. De afgelopen weken zijn de dvd’s van voorgaande jaren hier al grijs gedraaid, dus je begrijpt vast dat ik de nieuwe video van Sint alweer klaar heb staan. En net zoals andere jaren, mag ik ook nu weer twee gepersonaliseerde videoboodschappen van Sinterklaas weggeven. Ik kan alvast verklappen, dé beste manier om je pakjesavond te beginnen! Die glunderende snoetjes als de Sint ze toespreekt zijn goud waard!

DE SINTERKLAASTIJD

Deze periode is toch wel de meest spannende, gezellig en leuke tijd voor kinderen. Schoentje zetten, het Sinterklaasjournaal kijken, misschien komt Sinterklaas wel even op bezoek op school, het kinderdagverblijf, het werk van papa of mama of misschien zelfs wel thuis. Deze gezellig periode eindigt in de meeste gezinnen met pakjesavond en die kan je ook dit jaar weer met een knaller beginnen, namelijk met een gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas!

Video van Sint

VIDEO VAN SINT

Voor het zesde jaar op een rij beginnen wij dit jaar de pakjesavond weer met de video van Sint. De glunderende snoetjes van de kinderen als Sinterklaas ze persoonlijk aanspreekt en als ze hun eigen foto’s voorbij zien komen. En wat weet Sinterklaas veel over iedereen! De videoboodschap is niet alleen ontzettend leuk om te kijken met de kinderen, maar ook tijdens het maken heb ik elk jaar al plezier. Je kan wel tot 10 mensen laten benoemen door Sinterklaas en de kinderen vinden het altijd hilarisch als Sinterklaas ook iets over bijvoorbeeld opa en oma zegt, zo leuk!

ZELF PERSONALISEREN

Video van Sint bestaat alweer 13 jaar en wat is het een succes! In een paar simpele stappen maak je zelf je eigen videoboodschap. Je kan dus een boodschap maken voor wel 10 personen, super leuk als je als verrassing ook opa of oma laat benoemen door de Sint. Vooral erg hilarisch voor de wat oudere kinderen. Je vult een compliment in, een lekkernij, een hobby en een opvoedtip (optioneel) en Sinterklaas zal overal iets leuks over zeggen. Verder kan je nog meerdere foto’s toevoegen die in de video terugkomen om het nog persoonlijker te maken. Glunderende kinderen gegarandeerd!

Video van Sint

SINTERKLAAS EN DE SUPERSONISCHE PIETENHULP

Ook dit jaar staat er weer een nieuw avontuur van Sint en zijn Pieten klaar, Sinterklaas en de supersonische pietenhulp. Wat heeft Profpiet voor bijzonders uitgevonden? Daarnaast kun je allerlei leuke extra’s bij de video bijbestellen, zoals liedjes, verhaaltjes, een speciale verjaardagsboodschap en een gesigneerde kaart met enveloppe uit Spanje. Je kunt kiezen of je de 14 minuten durende video wilt downloaden of op dvd wilt ontvangen en als laatste laat je Sinterklaas vertellen waar de cadeautjes liggen. En dan, dan kan pakjesavond 2021 beginnen!

WIN!

Wil jij deze gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas winnen? Waarin je tot wel 10 personen kunt laten benoemen door Sint? Laat dan in een reactie onder dit Facebookbericht weten dat je mee doet. Je kan meedoen met deze winactie tot en met 12 november. Op 13 november krijgen de twee winnaars persoonlijk bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.