Shoplog

DSC01585 [800x600]Deze dag was zo’n dag dat we niks moesten, maar gewoon lekker op ons gemakje konden snuffelen in wat winkels in de buurt. Ik ben altijd wel in voor een relaxte shopmiddag, maar helaas vindt Aukje shoppen nog niet zo leuk (ik ga ervanuit dat dat nog wel komt haha). Wat hebben we gekocht? 

DSC01581 [800x600]Bij de Zeeman een simpel setje voor de zomer. Een setje voor bijvoorbeeld naar het kinderdagverblijf of naar de speeltuin, waarbij het niet erg is als het vies wordt of zelfs kapot gaat. Een roze tuniekje met korte mouwen en een hartje in het midden. Het patroon van het hartje is hetzelfde als van de bijbehorende capri legging. Dit setje kost € 5,99. DSC01594 [800x600]Ook had Aukje een nieuwe pyjama nodig, dus die namen we ook mee bij de Zeeman. Een lila/blauw kleurig shirtje met daarop ook een hart. Ook hier heeft het hart hetzelfde patroon als op de bijbehorende pyjamabroek. Deze pyjama kost € 4,99.DSC01585 [800x600]Voor in de zandbak nog een emmertje met wat vormpjes en schepjes in formaatje peuter. Deze kost € 1,29. Aangezien ik het voornemen heb om vaker te gaan zwemmen ging ik de Kruidvat in met een doel! Het kopen van nog wat leuke speeltjes voor in het zwembad. Ik kocht een pak zwemluiers van het eigen merk van Kruidvat. 12 zwemluiers voor € 6,09. Toen naar de leuke dingen! Ik zag een leuke strandbal met een 3D vis erin! Hoe leuk is dat! Deze kost € 1,99. Ook lagen er van die splash visjes. Per stuk € 0,99 maar 2 + 1 gratis. DSC01593 [800x600]Daarnaast nam ik nog een effen witte legging mee bij de Zeeman. Altijd handig voor onder de gekleurde zomerjurkjes, wanneer het nog niet warm genoeg is om met blote beentjes te kunnen spelen € 2,29. Toen kwamen we langs de Hema en daar namen we een fel oranje hemdje mee voor de zomer. Ik vond hem zo schattig met die ruches, dat ik hem voor dat geld niet kon laten liggen. Hij was € 4,95 en was er ook nog in het wit (die hebben we inmiddels ook twee stuks in de kast liggen 🙂 )DSC01591 [800x600]Verder zocht ik nog wat basics voor de niet al te warme dagen. We hebben nog wat leuke rokjes van vorig seizoen die nog passen maar waar we niks passends meer op hebben. Bij V&D zijn we geslaagd voor een wit en een donkerblauw effen t-shirtje met korte mouwen. Deze hadden ze in verschillende kleuren en kosten per stuk € 4,50 maar als je er 2 koopt dan zijn ze samen € 7,50. Ook kocht ik daar nog een donkerblauwe capri  legging, deze hadden ze ook in verschillende kleuren en kost € 4,50.DSC01587 [800x600]Als laatste kwam ik er via de facebook pagina van Woezel en Pip achter dat de Albert Heijn deze week leuke speeltjes in de bonus heeft. Daar moesten we natuurlijk ook iets van meenemen! Het werd een klein knuffeltje van Pip (Aukje heeft al een grote, maar die is zo groot daar kan ze nog niet zoveel mee, deze is wat knuffelbaarder) en kost nu € 5,99. Hij was er ook in de Woezel en Mol variant.

En toen moest ik kiezen… Nam ik een vloerpuzzel mee, of een badpuzzel… Het werd uiteindelijk een pittenzakjes gooi spel waar ze eigenlijk nog te klein voor is, maar wat is hij leuk! Nu legt ze de zakjes steeds in de netjes, kruipt ze er doorheen (dat is dan weer niet de bedoeling maar goed) of pakt ze het hele spel op en sjouwt ze ermee door het huis 🙂 .

Ze gebruikt het nog niet waar het voor gemaakt is, maar ze vindt het leuk en daar gaat het om, toch?

(Deze shoplog is al enkele weken geleden gemaakt, dus wellicht zullen sommige artikelen al niet meer te koop zijn. Vanaf nu zullen de shoplogs direct na aankoop online worden gezet.)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.