Peppa Pig – De grote plons

peppa pig“Mama, mag ik daar naartoe?” Een vraag die steeds maar terug keerde als we voorbij de reclameborden langs de weg reden. En vorige week zondag was het dan zover, we mochten naar Peppa Pig – De grote plons. Ben je benieuwd naar ons uitje, kijk dan snel verder!

Sinds de geboorte van Emmi moet ik mijn aandacht verdelen. Niks mis mee, maar natuurlijk wel even wennen voor zowel Aukje als mij. Voorheen deden Aukje en ik alles samen, en de laatste tijd was dit, vanzelfsprekend, wat minder geworden. Ons bezoekje aan Peppa Pig kwam dan ook precies op het goede moment.  Even wat quality time samen. Ik haalde Aukje op na een logeerpartijtje bij opa en oma en toen was het tijd om te gaan…Wat ik altijd zo leuk vind aan het parktheater in Ëindhoven, is dat de kinderen zich voorafgaand aan de voorstelling, niet hoeven te vervelen. Kleurplaten, een glijbaan, hobbelpaard en een houten treinbaan. Genoeg leuk dingen om te doen tijdens het wachten. En toen de deuren open gingen kon Aukje niet wachten om naar binnen te gaan.
En toen begon de show… Tijdens de hele voorstelling werd er enorm veel gezongen en gedanst en werd het publiek er op alle mogelijke manieren bij betrokken, super leuk! Aukje riep telkens dolenthousiast mee en ook de dansjes nodigden uit om lekker mee te doen. Alle bekende figuren uit de tekenfilmserie speelden mee, dus dat maakt het vor de kinderen heerlijk herkenbaar. De titel van de voorstelling, de grote plons, slaat op de wedstrijd modderplas springen, met leuke verrassingseffecten tijdens het springen 😉Na afloop kwamen Peppa en George nog naar de foyer voor een uitgebreide fotosessie met alle kinderen, super leuk! Dat wilde Aukje natuurlijk ook wel. En tja, als ze me dan met haar grote puppy ogen aankijkt terwijl ze vraagt of ze ook zo’n leuke Peppa Pig knuffel mag kopen, dan kan ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen 😉 Dus na een heerlijke middag samen konden we weer voldaan terug naar huis. Want hoewel de voorstelling ontzettend leuk was en Aukje enorm heeft genoten, zei ze tegen het einde toch wel dat ze Emmi miste. En ach, dat is eigenlijk alleen maar een goed teken toch? 😉

Kijk voor meer informatie en de speellijst even op https://www.vanhoorne.com/theater/peppa-en-de-grote-plons/

Dus twijfel je nog of je naar Peppa Pig – De grote plons wil gaan? Stop met twijfelen en ga, want het is ontzettend leuk!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.