Our diary #124

Wat een week was dit! Er stonden twee ontzettend toffe events op de planning, we gingen lekker zwemmen, de meisjes gingen appels plukken en nog veel meer…

Vorige week zondag mocht ik een dagje werken op de Hoeve. Voordat ik de meisjes naar mijn ouders bracht, maakten ze nog even een kleurplaat thuis.

Wat hebben de meisjes het toch goed bij opa en oma! Zo fijn!

Maandag had Aukje een studiedag en omdat dat ook Maikels enige vrije dag in de week is gingen we lekker met z’n vieren zwemmen. We gingen naar Center Parcs de Kempervennen en de meisjes willen daar altijd even in dit autootje. Ik doe er nooit geld in trouwens, maar zo vinden ze het ook al leuk hihi.

We kwamen een van Aukjes beste vriendinnetjes tegen met de hele familie dus dat was natuurlijk dolle pret! Zo leuk!

Dinsdag bracht ik Aukje naar school en er lag een werkje op tafel dat ze nog niet kende. Boffen dat ik juf ben geweest, want ik kende het werkje wel en dus kon ik het meteen uitleggen.

Tegen de middag vertrok ik met Janske en Monique naar Amsterdam voor de lancering van de nieuwe collectie van Nicolette van Dam in samenwerking met Shoeby. Wat was het gaaf! En wat is Nicolette leuk!

We kregen bij binnenkomst al een lekker roze drankje met glitters (liefde voor glitters) en nadat de collectie aan ons was gepresenteerd kregen we een heerlijke lunch. Verwennerij ten top!

Toen we eenmaal weer allemaal thuis waren en gegeten hadden wilde Aukje even oefenen met de schrijfletters die ze tot nu toe al heeft geleerd.

Woensdagochtend brachten Emmi en ik even samen Aukje naar school. Daarna wilde ze graag kiwi dus dat werd natuurlijk geregeld.

Daarna vond Emmi de stickers van Nicolette en Shoeby dus dat werden tatoeages haha.

Daarna mocht Emmi heel even in de speelschuur spelen. In plaats van het hele toestel door te rennen koos ze ervoor om een puzzel te maken haha, gek ding.

Na schooltijd haalde ik Aukje op uit school, Emmi was inmiddels bij oma, en na de lunch vertrokken we naar het station. Eenmaal daar kwamen Janske, Lola, Monique en Lise er ook al snel aan en met zijn zessen vertrokken we richting Amsterdam.

Bij deze alsnog mijn excuses voor de mensen die bij ons in dezelfde coupé zaten, de meiden waren nogal opgewonden haha.

Ik snap dat ook wel, want we waren uitgenodigd voor het jaarlijkse Hasbro event, om al het nieuwe speelgoed te bekijken en te testen. Super leuk!

Aukje tijdens het testen van het spel “Bob Bilnaad”. Kijk haar angst haha, watje 😉

Maar hoe leuk al het speelgoed ook was, Cubby de beer was toch wel echt favoriet. En dat snap ik ook wel, want wat is hij leuk!

Deze vond Aukje niet leuk, maar ze wilde hem toch even proberen. Jaja, niet leuk zegt ze dan 😉

Op de terugweg hadden de meiden weer zo’n plezier samen. Zo leuk!

Donderdag ging ik eerst even lekker sporten, om daarna aan het werk te gaan voor de site. Ondertussen vermaakte Emmi zich bij opa en oma met het verschonen van de denkbeeldige luiers van haar knuffels.

Stickers blijven ook altijd leuk!

En na schooltijd samen met Aukje schooltje spelen. Zo schattig!

Vrijdagochtend bracht ik Aukje naar school. In de klas wilde ze even laten horen hoe goed ze al kan lezen, zo leuk!

Ze hadden bosdag, lekker de hele ochtend spelen in de bossen en ik hielp met rijden dus ik bracht een groepje kinderen naar het bos en na afloop haalde ik ze ook weer op. Tussendoor werkte ik nog wat.

Zaterdag startten we lekker rustig op.

Daarna gingen de meisjes appels en peren plukken met opa en oma.

Na het fruit plukken gingen we even winkelen. Aukje is zo enorm gegroeid dat ze zo ongeveer een complete nieuwe garderobe nodig heeft. Ze heeft nu maat 122 en schoenmaat 32 en binnenkort komt de shoplog online.

Vandaag staat er een verjaardag op de planning en komende week is weer lekker vol met weer een event, een kinderfeestje, een verjaardag, zwemles en nog een paar afspraken met vriendinnen. Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.