Our diary #208

De eerste vakantieweek zit er alweer bijna op! Afgelopen week deden de meiden mee aan de Kindervakantieweek en wat hebben ze genoten! Nog vijf weken te gaan, en die staan ook al bijna helemaal volgepland met allemaal leuke dingen πŸ™‚

Vorig weekend gingen we naar de verjaardag van mijn broertje en zusje. Omdat daar nog wel eens wat verwarring over ontstaat, theoretisch gezien zijn ze mijn halfbroertje en halfzusje, maar dat klinkt zo ongezellig πŸ˜‰ Omdat we dit jaar samen (met mijn andere zus) naar Wish Outdoor waren geweest, leek het ons een leuk cadeau om ze alvast een ticket voor volgend jaar te geven. Deze zijn nog niet te koop, dus ik maakte zelf twee tickets zodat we toch een cadeau hadden om te geven.

Ze wonen tegenover een speeltuin, dus de bofkonten mochten daar ook nog even spelen.

Maandag was het tijd voor de eerste dag van de Kindervakantieweek. Maikel en ik mochten die dag allebei bij Emmi helpen, dus dat was gezellig.

Lekker spijkerpoepen.

En de staat zat bijna goed. Bijna dan πŸ˜‰

Dinsdagochtend besloten ze dat ze hun shirt wat wilden oppimpen. Dus de textielstiften werden tevoorschijn gehaald.

Dit keer mocht ik bij Aukje helpen. I.v.m. een pijnlijke plek op haar heup (wat later krentenbaard bleek te zijn) kon ze niet echt buikschuiven, maar op haar knieΓ«n lukte het ook gelukkig.

De meiden zijn gek op speklappen, maar ik probeer zo min mogelijk varkensvlees te eten dus ik bakte een lekker stukje zalm voor mezelf. Geen straf!

Woensdag hoefde ik niet te helpen, dus ging ik thuis aan de slag. Er werden weer eens allerlei klusjes door elkaar gedaan. Ik begon met het opruimen van de speelkamer, maakte tussendoor de vaatwasser schoon, waagde me aan twee volle wasmanden en zette wat speelgoed op Marktplaats.

Elke keer als ik deze op wil ruimen gaat Emmi er ineens weer mee spelen. Maar nu toch maar echt op Marktplaats gezet.

Donderdag mocht Aukje gezellig naar de Efteling. Emmi ging een ochtend naar de speeltuin en kwam daarna gezellig met haar vriendinnetje bij ons spelen.

Na het eten doken we het maΓ―sdoolhof nog even in.

Waar de meiden alles van de puzzel hadden gevonden!

Tussendoor nog even een reminder dat code charlotte20 nog steeds geldig is bij Stronger πŸ˜‰

Vrijdagochtend werd er lekker schooltje gespeeld.

En er werd een heel huis gebouwd voor de mini Squishmallows.

’s Avonds na het eten strooiden we nog even wat confetti bloemzaad, in de hoop dat er iets moois gaat groeien.

En daarna werden de spaarpotten eens omgegooid. Even tellen hoeveel ze al hebben gespaard. Het gespaarde geld op de bank gezet en de lege spaarpotten weer teruggezet. Eens kijken hoe lang het duurt voordat ze weer vol zijn πŸ˜‰

En zaterdag hadden we een lekker rustige dag. Best fijn na zo’n drukke (kindervakantie)week.

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.