Our diary #80

Wat een week was dit weer. Hij zat vol met afspraken, leuke, verrassende en gezellige afspraken. Ik heb weer zoveel mogelijk foto’s proberen te maken, zodat je gezellig mee kan kijken naar onze week…

Maandag brachten we Aukje naar school. Ze mag ’s ochtends altijd zelf kiezen wat ik met haar haren doe en dit keer koos ze voor drie vlechtjes haha, gek ding.

Emmi genoot weer van de rust thuis na een weekend thuis met grote zus. 

Na schooltijd kwam grote nicht Janne gezellig op bezoek. Ze maakten samen armbandjes met de nieuwe Kumi Kreator. 

Binnenkort meer hierover!

Jaja, het begint steeds meer op een bloggershuis te lijken hier haha. 

Daarna testten ze ook meteen even onze nieuwe snoepautomaat. Ook hier komt binnenkort meer over online en ik mag er ook eentje weggeven dan!

’s Avonds altijd nog even knuffelen op het grote bed. 

Dinsdag ging ik al vroeg naar Amsterdam, en vanwege de horrorfile kwam mijn moeder Emmi bij ons thuis ophalen. Eerst nog even een lekker banaantje eten. 

En ondertussen arriveerde ik bij het Kruidvat WinterWonder event. Super leuk!

Inmiddels was Emmi weer lekker bij opa en oma thuis aan het spelen. Aukje speelde vroeger ook zo graag met het poppenhuis van Little People en bij Emmi is het ook groot favoriet nu. 

Lekker boekjes lezen. 

En deze foto kreeg ik ook doorgestuurd haha. Heerlijk kind!

Lekker lui, met de voetjes op tafel. 

Eenmaal weer terug in Eindhoven dook ik nog heel even snel bij Name It naar binnen. Ik kocht een shirtje en een maillot voor Aukje.

rock a too

Emmi is in het begin altijd een beetje bang voor bewegend speelgoed, maar zoals je ziet went het snel haha. Deze Rock-A-Too is al helemaal goedgekeurd. 

Woensdag was het Halloween en dus mocht Aukje een pompoen uithollen. 

Maar ze wilde er ook nog perse op tekenen haha. 

Donderdag mocht ik weer naar Amsterdam en ik begon bij The X-factor. Lekker snuffelen tussen alle mooie merken, zoals onder andere Kleine Giraf. 

Maar ook allemaal mooie kledingmerken. Zo leuk! Leuk om ook de dames waarmee ik zo vaak mail, eindelijk eens in het echt te zien en spreken. 

En ondertussen was Emmi weer bij mijn ouders. 

Weer dat poppenhuis. 

Kiekeboe!

Mijn tweede afspraak in Amsterdam donderdag. Ik mocht bij de presentatie van een prachtig nieuw Dyson product zijn. 

De Dyson Airwrap. Zo gaaf! Ook hierover snel meer!

Emmi vond ondertussen bij mijn ouders thuis de prachtige crocs van Aukje haha. 

Lekker naar buiten kijken. 

De koekvormpjes van de Appie kunnen ook heel goed als kleivormpjes worden gebruikt!

Tadaa!

Vrijdag bracht ik Aukje weer naar school en ik kon het niet laten om even een foto te maken van deze leuke pompoenen. Zo leuk dat ze bij Aukje in de klas al wat Engels leren. En nog in het thema herfst ook! 

Zaterdag begon ik met een katertje, want het was vrijdagavond nogal gezellig geweest tijdens onze personeel pizza avond. Oeps hihi. In de middag gingen we naar een kraamborrel en daar speelde Aukje en Emmi fijn in de gymzaal. 

Lekker samen chips eten. 

En toen we thuis kwamen stond er een heel spannend pakketje op ons te wachten… Als je me op Instagram volgt dan heb je het vast al voorbij zien komen…

Vandaag gaan we even naar de Coppelmans en verder hebben we weinig plannen. Komende week ga ik aan de slag voor onze Kerstkaart (ja nou al), krijg ik een make-over bij de kapper, heb ik twee afspraken met vriendinnen en heeft Aukje een kinderfeestje, moet ik flink wat voor mijn blog doen en nog veel meer leuks. Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.