Blogbattle: Een totaal andere make-up look

Blogbattle

Eindelijk mochten mijn make-up kwasten weer eens uit de kast, want voor deze challenge mocht ik mezelf weer eens helemaal uitleven met een totaal andere make-up look dan je van mij gewend bent. Dit is het geworden…

De winnaar van de vorige challenge

Vorige week mocht ik een van mijn favoriete hobby’s uitoefenen, namelijk shoppen! Het viel me wel een beetje tegen om onder het bedrag te blijven, maar mijn geshop werd beloond want nadat ik zowel de eerste als de tweede challenge won, mocht ik ook bij de derde challenge de meeste stemmen ontvangen, jeej! En ik heb de outfit de afgelopen twee weken ook al een paar keer gedragen dus ik ben er helemaal blij mee! En nou wordt het spannend, want van de zes opdrachten die we hebben bedacht, zijn er nu drie geweest en alledrie door mij gewonnen. Het hangt dus van deze challenge af wie er uiteindelijk de blogbattle gaat winnen…

Probeer een totaal andere make-up look uit

De vierde challenge

De vierde challenge stond helemaal in het teken van make-up. Nou ben ik net zo dol op make-up, als op shoppen, dus ook hier had ik zin in! Alleen waren de afgelopen weken zo druk dat ik mezelf dus op het laatste moment weer op stond te maken. Ik twijfelde nog even om helemaal uit te pakken, met schmink en glitters en diamanten (echte uiteraard 😉 ) maar ik besloot om het wat draagbaarder te houden. Wel een totaal andere make-up look, maar wel eentje die ik met Kerst bijvoorbeeld zou kunnen dragen.

kerst make-up

Nou heb ik nogal hangende oogleden, dus ik heb even een foto proberen te maken van mijn oogmake-up zodat je dat ook dat een beetje kan zien. Nou is de foto niet helemaal gelukt zoals ik wilde, maar na ongeveer 300 pogingen heb ik de moed opgegeven. Ik ben nou eenmaal geen beautyblogger 😉 Ik heb mijn ogen dus opgemaakt met zwarte en goude oogschaduw en afgemaakt met glitters en een subtiele wing. Ik hou van zwart en goud en glitters dus perfecte combinatie als je het mij vraagt. Ik koos voor een neutralere lippenstift en klaar was mijn look!

En, wat vind je ervan?

Ben je nou ook zo benieuwd naar Merels uitvoering van de challenge? Kijk dan zeker even op www.lotuswritings.nl. En als je beide pagina’s hebt bekeken vergeet dan zeker niet om via Facebook te stemmen wie deze challenge heeft gewonnen. Heb je geen Facebook en wil je toch meestemmen, dan mag je natuurlijk ook gewoon een reactie onder onze blogs achter laten. Alvast bedankt voor het stemmen!

De volgende challenge, die over twee weken online komt, wordt:

Maak een DIY in het thema Sinterklaas

Volg je mij al op Pinterest, Instagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.