Een nieuwe garderobe voor niks!

nieuwe garderobeIn mijn weekoverzicht kon je zien dat ik mijn kledingkast eens flink heb uitgemest. De eerste reactie van veel anderen was dat er nu weer ruimte was voor nieuwe kleren. Maar een kledingkast vullen met een nieuwe garderobe is niet goedkoop. Daar heb ik de oplossing voor, en het kost je helemaal niks!

Een nieuwe garderobe voor niks, wie wil dat nou niet? En ondanks dat het nu overal sale is, voor niks is het nog steeds niet. Nieuwe kleren kosten nou eenmaal geld, en dat is iets wat je na de decembermaand misschien wel even niet meer hebt. Maar wat nou als je toch toe bent aan een nieuwe garderobe? Je hebt geen geld, of geen zin om geld uit te geven en je wilt toch eens iets anders aan? Dan bel je al je vriendinnen en maak je je eigen kledingparty!

Hoe werkt het?

  1. Of je laat al je vriendinnen, familie, kennissen, buurvrouwen, moeders van school, en alle andere vrouwen komen waarvan je weet dat ze ongeveer dezelfde maat dragen als jij. Je stuurt ze ruim van tevoren een leuke (zelfgemaakte) uitnodiging en zet daar duidelijk op dat ze alle kleding mee moeten nemen waar ze op uitgekeken zijn. Als iedereen gearriveerd is dan zorg je dat je de kleding sorteert. Jurkjes bij elkaar, broeken bij elkaar etcetera. Ideaal zou het zijn als alle kleding op kledingrekken kan hangen, maar ik kan me voorstellen dat je niet zomaar een paar kledingrekken in huis hebt staan. En dan ga je shoppen. Lekker shoppen tussen elkaars kleding. Je kan passen en elkaar tips geven. Tussendoor is er tijd voor een wijntje, spaatje, chipje, toastje, chocolaatje en je hebt een gezellige avond en een nieuwe garderobe in één. En het kost je helemaal niks, nu ja, misschien een paar flessen wijn. Maar dat is nog wel te overzien toch? 😉
  2. Hetzelfde als punt 1, maar dan grootser. Dan laat je iedereen komen, ongeacht maat of smaak. Als iedereen is gearriveerd sorteer je de kleding op maat en hopelijk gaat iedereen met goed gevulde tassen weer naar huis.

Met een beetje geluk en vriendinnen met een goede smaak gaat iedereen naar huis met een leuke nieuwe garderobe, of in ieder geval met een paar leuke nieuwe items. In het ergste geval kan niemand iets leuks vinden en gaat iedereen met lege handen naar huis. Maar dan heb je wel een gezellig avond gehad en dan heeft wel iedereen zijn kast eens lekker opgeschoond. En alle kleding die overblijft? Die breng je natuurlijk naar een goed doel!

Have fun!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.