Shoplog Jola Mode

Vorige week mochten we er al even aan proeven, het heerlijke lenteweer. Helaas is het nu weer even wat kouder, maar hopelijk gaat de temperatuur snel weer omhoog. Als het zover is, dan zijn onze meiden er in ieder geval klaar voor, want ik kocht bij de Jola een aantal hele leuke zomerse kleren voor ze…

Ik begon met mijn zoektocht voor Aukje. Ze was er niet bij en tegenwoordig weet ze heel goed wat ze wel en niet mooi vind, dus ik nam op de gok maar wat leuke dingen mee. Dat ik een dag later dus toch met de helft terug kon, vergeten we maar even haha. Maar er bleef gelukkig nog wel wat voor haar over. Als eerste de kniekousen. Ik wilde eigenlijk andere maar die waren er niet meer in de goede maat. Deze kosten € 4,95 voor twee paar. De korte broek is net even wat langer dan de meeste korte broeken en dat vind ik wel fijn, want dan komen haar billen er tenminste niet onderuit. Hij heeft een witte sierband aan de zijkanten en kost € 17,95. Ik kocht daarbij een fluoriserende koraalkleurige blouse die je aan de onderkant moet knopen. Deze kost € 16,95. Het zilvergrijze rokje kost € 14,95 en het bijpassende roze shirtje met zilveren tekst en sterren kost € 9,95. Het blauwe shirt heeft een mooi, licht doorschijnend patroon. Je ziet het op de foto niet, maar als Aukje het aan heeft is het erg leuk. Deze kost € 9,95.

Toen was Emmi aan de beurt. Ik nam voor haar eigenlijk alleen shirtjes met korte mouwen mee. Er hingen namelijk veel rokjes en leggings en ik weet niet of ik dat wel zo praktisch vind. Dus voor nu even alleen shirtjes en broekjes koop ik er nog wel ergens anders bij. Het roze shirtje met de swipe ananas kost € 8,95. Het witte shirt met de blauwe flamingo’s kost € 6,95 en het blauwe shirt met de flipflops kost € 7,95. De bloemen op dit shirt zitten er echt bovenop, super leuk. De overige twee shirts zijn ook van Dirkje en kosten € 6,95. Op het witte shirt staan milkshakes afgebeeld en op het roze shirtje staat de tekst “Ice cream, you scream, we all scream fur”. Ligt er in ieder geval al iets in de kast met korte mouwen, hopelijk kan ik het snel aanvullen met leuke sandalen en nog meer zomerse kleren.

Koop jij wel eens kinderkleding bij Jola?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Pinterest, Instagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.