Aukjes diary #5: een dagje Toverland

Vorige week kwam mijn diary een dagje later online, maar vandaag weer keurig op tijd. Een weekje waarin Aukje twee keer bij mijn ouders was, ik een speeddate had en we een dagje naar Toverland gingen…

Maandag kwam er een pakketje binnen. Nou ja, pakket haha. En de doos was natuurlijk hartstikke leuk om mee te spelen. Het werd een kasteel war de prinses des huizes zelf vakkundig kantelen in heeft geknipt…En omdat die dag een beetje vreemd liep, gingen we ’s avonds lekker eten bij de Mac. Dit was geloof ik pas de tweede keer voor Aukje maar ze vond het erg leuk! Haar happy meal poppetjes kregen ook steeds een hapje.Dinsdag bracht ik Aukje al vroeg naar mijn ouders omdat ik een speeddate had… En omdat de andere oma van Aukje jarig was gaf ik een knutselwerkje mee. Een mooi beeldje wat ze die avond mocht geven.Mijn speeddate was bij een indoor beach volleybalveld, super leuk. Het was een speeddate tussen bloggers en merken en ik heb een match! Binnenkort meer daarover…Aukje vermaakte zich ondertussen met mijn speelgoed van vroeger. Die avond hadden we feest van de moeder van Maikel en maakte ik dus geen foto’s meer.Woensdag was een vermoeiend dagje. Ik had een enorm slechte nacht gehad dus was ontzettend moe. Ik maakte nog wel even een buikfoto voor de zwangerschapsupdate van deze week maar deed verder vrij weinig.Nou vooruit, ik bakte cupcakes met Aukje samen. Altijd leuk!En ik kon de verleiding niet weerstaan en zwichtte toch voor deze te leuke light box van Kruidvat.Donderdag ging ik werken en ondertussen speelde Aukje Knibbel Knabbel Knuisje bij opa en oma.Zo vermoeiend zijn die donderdagen altijd 😉 Vrijdag ging ik weer werken en maakte ik verder helemaal geen foto’s…Zaterdag gingen we een dagje naar Toverland en ik dacht even een leuke foto van Aukje en mij te maken voor de ingang, Zoals je ziet dacht Aukje daar anders over haha.Samen met papa in de bobslee. Fijne is dat je deze zelf kan afremmen waardoor Maikel ervoor kon zorgen dat hij dus niet zo hard ging. Zo vond Aukje het wel leuk!Ah, smelt! Liefde voor deze twee. Wat een plezier als ze samen een broodje eten net zoals Lady en de Vagebond een sliert spaghetti eten haha.En daar zit ze dan, helemaal vooraan tussen de kinderen. Kleine meisjes worden groot…. *snik*.

Komende week ga ik lekker zwemmen met Aukje, heb ik een training op school (iets met ICT enzo…), hopelijk een vriendinnenavondje die vorige week niet doorging, ga ik naar de kapper en samen met Aukje naar Woezel en Pip op zoek naar de sloddervos. Weer een gezellig druk weekje dus!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.