Our diary #21

Het is weer zondag en dus staat er weer een nieuw weekoverzicht klaar. We genoten weer even van het heerlijke zonnetje, ik trof vast wat voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar en we gingen ook nog een dagje iets leuks doen. Kijk je weer mee?

Normaal gesproken blog ik altijd in de avond, als Aukje in bed ligt. Dit keer moest ik echter een opdracht afmaken dus Aukje kroop gezellig bij me en mocht daarna ook nog even zelf typen. Emmi mocht een paar uurtjes wennen op het kinderdagverblijf en toen ik haar weer op kwam halen lag ze zo te slapen hihi.Aukje vond het erg grappig dat Emmi naar het kinderdagverblijf ging en zij niet. Tijd om even lekker samen te spelen en gek te doen.Ik testte uit of Emmi beter zou slapen als ik haar op haar buik zou leggen, maar het maakte niks uit. Na een half uurtje was ze weer wakker.Dinsdag zaten we al lekker vroeg in de auto, ik ging namelijk werken. Mijn moeder paste op de kindjes.En zoals je ziet ging dat erg goed 🙂Woensdag speelden we lekker veel buiten, maar ook binnen. We bladerden samen door Aukjes fotoalbum.Samen Emmi naar bed brengen. Zo lief!Deze kleine dame was alweer vijf maanden deze week!Omdat Aukje haar baby in de TrippTrapp eten aan het geven was, moest Emmi maar even in de kinderwagen zitten haha.
Ah, moppie!Donderdag gingen we gezellig met mijn moeder op pad. Pony rijden! Super leuk!Er was van alles te doen in een grote speeltuin bij mijn ouders in de buurt. Aukje reed wel drie rondjes op een pony, ging meerdere keren in de zweefmolen en kreeg van oma een lekkere suikerspin. Bofkont!En dit kleine mopje mocht ook mee!Vrijdag ging ik weer werken en wederom mochten de meisjes naar oma.Emmi had een goed gesprek met mijn opa (die hier een prachtige kralenketting van Aukje draagt).
En Aukje speelde lekker buiten. Als je benieuwd bent naar wat ik ondertussen allemaal deed, lees dan morgen mijn blog zeker even. Ik laat je zien wat juffen en meesters eigenlijk allemaal doen in die laatste vakantieweek.Gisteren waren we lekker heel de dag thuis. En dat resulteerde in een rommelige woonkamer (en een baby voor de tv, oeps…) 😉En er was ook nog tijd voor een potje poolen met papa. Prima weekje weer! Volgende week begin ik dan weer echt met werken, dat zal wel weer wennen zijn 😉 Verder staat er nog niet zoveel op het programma, zodat ik er even lekker rustig in kan komen.

Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.