Een originele verrassing voor de juf! *

17 september is het de dag van de leidster, 5 oktober de dag van de leerkracht. Een mooie gelegenheid om de juf (of meester natuurlijk) eens te verrassen met een leuk en origineel kleinigheidje.

Dag van de leidster

Wist jij dat al, dat het elk jaar op de derde donderdag in september de dag van de leidster is? Een dag waarop je je waardering voor de leidster (of gastouder) van je kind(eren) uit kunt spreken. Deze toppers staan namelijk een heel jaar lang één of misschien wel meerdere dagen in de week klaar voor jouw kids. En ja natuurlijk worden ze daarvoor betaald, maar een beetje extra waardering is altijd welkom toch? En dat hoeft natuurlijk helemaal niet met een groot en duur cadeau, dat kan ook al met een veel kleiner, en vaak minstens zo leuk, gebaar.

Dag van de leerkracht

Hetzelfde geldt natuurlijk voor de leerkrachten van school. Zij staan zelfs wel vijf dagen in de week voor de kinderen klaar! Waar de leidsters op 17 september in het zonnetje gezet mogen worden, is het 5 oktober de dag van de leerkracht. En nogmaals, je hoeft het echt helemaal niet te gek te maken. Het feit dat er überhaupt aan gedacht wordt, is vaak al genoeg.

juf bedankt

Juf Bedankt!

Nou hoor ik je al denken: ‘Maar wat geef je dan? Ik heb helemaal geen zin om een Pinterest waardig cadeau te knutselen’. Maar dat hoeft helemaal niet! Je hebt tegenwoordig zoveel leuke kant en klaar cadeautjes. Zo heb je al voor € 2,54 een ontzettend schattig linnenzakje met zaadjes naar keuze en een leuk ‘handletter’ label. Zeg nou zelf, dit ziet er toch super leuk uit? Je kan zelf kiezen met welke zaadjes je het zakje vult, maar ook welk label erbij komt. Ga je voor een simpel ‘Juf bedankt!‘ of liever voor de welbekende tekst ‘Bedankt dat je me laat groeien’, er is keuze genoeg. Tot slot kan je ook nog iets persoonlijks op de achterkant laten zetten. Super leuk toch?!

Ook leuk voor andere gelegenheden

Maar deze schattige zakjes met zaadjes zijn natuurlijk ook leuk om met andere gelegenheden te geven. Zo zijn er ook zakjes met de tekst ‘Bedankt voor het spelen’ en is een zakje met Vergeet-Me-Nietjes leuk om aan het einde van het schooljaar aan de leerkracht te geven. Of misschien wel aan de leidster of gastouder wanneer je kindje 4 wordt en dus naar school gaat. Er is keuze uit verschillende labels dus er is altijd wel iets passends te vinden. Misschien is de ontvanger van het cadeautje wel gek op koken? Dan laat je het zakje vullen met basilicum en bieslook in plaats van met bloemzaden, ook erg leuk!

Handig om te weten

Deze schattige bedankjes worden binnen 1-2 werkdagen verzonden en, een beetje afhankelijk van hoeveel je er hebt besteld natuurlijk, ze kunnen gewoon door de brievenbus. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Je vult op de site in welke zaadjes je wilt ontvangen, of je er eventueel een extra zakje zaden bij wilt kopen, of je het als een doe-het-zelf pakket wilt ontvangen (standaard) of al kant en klaar en eventueel welke tekst je op de achterkant van het label wilt hebben en je bestelling is klaar. Super makkelijk, niet duur en erg leuk en origineel! Veel plezier met geven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.