Je weet dat je een dreumes in huis hebt als…

dreumesRegelmatig speur ik het hele huis af, op zoek naar de meest voor de hand liggende dingen. Zo is de de afstandsbediening bijvoorbeeld groot favoriet bij Emmi en vind ik deze meestal in de ballenbak terug…

Je weet dat je een dreumes in huis hebt als…

  • Je niet meer kunt genieten van stilte, want stilte betekent vaak niet veel goeds.
  • Je komt ’s ochtends uit de douche, droogt je af, wil je haar stylen, en dan… Dan kan je nergens je styling producten vinden. Niet in de lade waar ze horen, niet in de omgeving van de laden, eigenlijk helemaal nergens in de badkamer. Je speurt de hele bovenverdieping af om er vervolgens achter te komen dat ze onderin je kledingkast liggen. Wie zal dat toch hebben gedaan?
  • Het is nog vroeg en je moet gaan werken. Je zoekt je schoenen (die gewoon nog onder de tafel staan, waar je ze gisteren uit hebt gedaan), je steekt je voeten erin en… AUW! Altijd fijn van die duplo blokjes in je schoenen.
  • Je ploft ’s avonds op de bank, moe van een dag werken, om lekker televisie te gaan kijken. Maar helaas, je kan de tv niet zien. Ervoor staat namelijk een hele rij zorgvuldig uitgestalde knuffels naar de tv te loeren.
  • Trots vertel je aan je bezoek dat je gisteren de ramen hebt gewassen. Rotklusje, maar jij hebt het wel weer even gedaan. En dan ineens zie je ze, vingerafdrukken, overal, precies op de hoogte van jouw kleine dreumes. Grrr…
  • De wasmachine is klaar, je haalt de was eruit, stopt het in de wasmand en loopt naar het droogrek om alles op te hangen. Zodra je de wasmand neerzet komt er een klein boefje aangelopen om er vervolgens met jouw ondergoed vandoor te gaan. Meestal heeft ze het op haar hoofd of om haar nek als ik het probeer terug te pakken.
  • Het is ochtend, voor de verandering ben je wakker voordat de kinderen wakker zijn… Je kijkt naast je en je partner is ook wakker. Jullie denken hetzelfde, gebruik maken van dit unieke moment… En nog voordat je ook maar bent begonnen… Mamááááá….
  • Je hebt hoge nood dus je gaat vlug naar de wc en zodra je wc papier wilt pakken grijp je naar een lege rol. Op de grond ligt een hoopje wc papier, versnipperd en wel…

8 momenten die hier in huis regelmatig aan de orde zijn haha. En bij jou? Herken je deze momenten, of heb je juist leuke aanvullingen? Laat het me weten!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.