Geef een gepersonaliseerd kinderboek cadeau *

kinderboek met naam

“Mama, daar staat mijn naam!” Met twinkelende ogen kwam Aukje het boek laten zien. En ze had gelijk, ze had een boek gekregen dat helemaal over haar ging. Hoe leuk is het om als kind een boek te krijgen met jouw naam erin? En niet alleen op de voorkant, maar echt in het verhaal verwerkt!

Toen de meisjes geboren werden, kregen ze ontzettend veel gepersonaliseerde cadeaus. Een koffertje, slabbetje, slaapzak, krukje, armbandje en ook een aantal boekjes. Super leuk, maar als pasgeboren baby geef je daar natuurlijk nog niet zoveel om. Het zijn vooral de ouders die de cadeautjes dan erg leuk vinden. Maar als je vier, vijf of zes wordt dan kan je misschien al wel je eigen naam lezen. En hoe leuk is het om dan gepersonaliseerde cadeautjes te krijgen? Dan kan je gewoon zelf zien dat het speciaal voor jou is.

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel gepersonaliseerde cadeaus te koop. Bijna alles kan je wel laten maken. Maar het allerleukste zijn toch wel gepersonaliseerde kinderboeken. En dan geen gewoon boekje waar alleen voorop de naam van het kind staat, maar echt een boek waarin de naam in het verhaal wordt verwerkt. Jaren geleden kon dat nog maar bij enkele boekjes, maar tegenwoordig is er zo ontzettend veel keuze, super leuk! Aukje vindt het echt geweldig om op elke pagina zo snel mogelijk haar eigen naam te zoeken. Zo ben je op een leuke en leerzame manier met boekjes bezig, de juf in mij wordt daar blij van 😉

Zo kan je bijvoorbeeld de naam van je kindje in een Nijntje boek laten verwerken, of in een Frozen boek, waarin je samen op zoek gaat naar het Noorderlicht. Maar ook in de boekjes van Dikkie Dik, Woezel & Pip, Pim & Pom, Bumba, Donald Duck en Buurman en Buurman kun je een naam laten verwerken. Er zijn zelfs vriendenboekjes waar je een naam op kunt laten zetten, al vind ik dat zelf niet echt een meerwaarde hebben ten opzichte van de gewone vriendenboekjes, omdat daar toch allemaal andere kinderen in gaan schrijven en de naam verder dus niet terug komt. Maar de gepersonaliseerde leesboekjes zijn wat mij betreft een echte aanrader. Leuk en leerzaam!

Dus ben je nog op zoek naar een leuk kraamcadeau, een cadeautje voor een kinderfeestje, verjaardag, voor onder de Kerstboom of gewoon zomaar? Neem dan zeker even een kijkje bij al deze kinderboeken met naam, want je kan wel kiezen uit 98 verschillende boeken en je hebt nu al een gepersonaliseerd verhaal vanaf slechts € 8,95!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.