High tea tip: Yoghurt barn

high tea yoghurt barn

Ik ben dol op high tea, maar vind de standaard scones en muffins echt heel erg saai. Dus toen ik afgelopen zaterdag met mijn vriendin bij Yoghurt Barn in Eindhoven ging high tea-en, werd ik blij verrast. Dit was anders dan alle andere high teas die ik ooit heb gehad (en dat zijn er nogal wat) en echt verrassend lekker!

Op zoek naar iets anders

Al jaren heb ik één favoriet op het gebied van high tea. Geen enkele andere high tea kon daar ooit aan tippen. De meeste high teas zijn namelijk nogal standaard en dus een beetje saai en ik hou niet van standaard en saai 😉 Maar toen ik wilde reserveren voor afgelopen zaterdag, kreeg ik te horen dat ze rond lunchtijd geen high teas doen. Super jammer, want om 15.30 uur hoef ik geen uitgebreide high tea meer. Dus we moesten op zoek naar iets anders.

High tea Yoghurt Barn

Al snel kwam mijn vriendin met het voorstel om naar Yogurt Barn te gaan. Ik reageerde in de eerste instantie verbaasd, ik wist namelijk niet dat je daar ook kan high tea-en. Ik ging naar de site en zag daar al heel snel dat ik makkelijk online kon reserveren, daar hou ik van! Ik maakte de reservering, kreeg een bevestiging en zo gingen we dus afgelopen zaterdag op pad. Op naar de Yoghurt Barn.

high tea yoghurt barn

Schep zelf je theezakje naar keuze

We kwamen binnen en als snel werd ons onze plaats gewezen. Overal om me heen zag ik high teas op tafel staan. Wauw, blijkbaar doen ze iets heel erg goed hier. Al snel kregen we een grote pot theewater op tafel en daarbij mochten we zelf onze thee scheppen en in zakjes doen, leuk! Ook dit is alweer anders dan bij veel andere zaken en ik vind het altijd ontzettend leuk om zelf verse thee te mogen scheppen (vraag me niet waarom, ik hou er gewoon van) dus alweer extra punten voor de Yoghurt Barn.

Een dienblad vol

Toen kwam het dienblad vol lekkernijen op tafel. Ik moet bekennen dat het eerste wat ik dacht was “hmm, zou dat wel genoeg zijn?”. De serveerster vertelde wat alles was en we konden beginnen. Omdat we van de meeste hapjes maar 1 stuk kregen, besloten we om alles in tweeën te snijden. Zo konden we allebei, alles proeven. We begonnen met eten en werkelijk alles wat ontzettend lekker! Je proeft gewoon echt dat alles vers wordt bereid, dus geen kant en klaar ingekochte producten. Super lekker!

high tea yoghurt barn

Tegoedbon of een Doggy Bag

Hoewel we vooraf beiden dachten dat het wat weinig was, kregen we ons laatste hapje niet op. We mochten op het einde namelijk nog een bolletje Frozen Yoghurt komen halen, maar we zaten echt helemaal vol. Dus toen we af gingen rekenen kregen we een tegoedbon, om bij een volgend bezoek alsnog de Frozen Yoghurt te kunnen halen. Super leuk! Alweer een extra puntje voor de Yoghurt Barn!

Een nieuwe favoriet!

Al met al was ik vooraf dus vooral erg nieuwsgierig, maar achteraf zo ontzettend enthousiast. En ik moet hierbij eerlijk bekennen dat ze zoveel punten hebben gescoord dat ze mijn nieuwe favoriet zijn op het gebied van high tea. Alles is vers, ontzettend lekker en smaakvol, wat je niet op krijgt dat kan je mee naar huis nemen als je wilt en de prijs is zoals bij bijna alle high teas € 21,50. Mijn oude favoriet heeft na jaren zijn troon af moeten staan en dat wil heel wat zeggen! En last but not least, dit is geen gesponsord artikel, ik ben gewoon echt ontzettend enthousiast!

Wat zit er allemaal bij?

 • Mini broodjes met verse huisgemaakte yoghurtdips
 • Toast met Hummus, tomaten tapenade en komkommer
 • Toast met roomkaas, Avocado en zongedroogde tomaar
 • 4 verschillende Yoghurt Specials
 • Red Velvet Cake
 • Carrot Cake
 • Brownie
 • Chocolate Caramel Shortbread
 • 2 Macarons
 • Een kan met fruitwater
 • Onbeperkt thee

Nogmaals, een ontzettende aanrader als je het mij vraagt. En Yoghurt Barn zit op 13 locaties door heel Nederland, dus ze zitten ook vast wel bij jou in de buurt. Laat je het me even weten als je geweest bent en wat je ervan vond?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.