Aan deze tv-programma’s zou ik wel mee willen doen

Wie is de mol of Expeditie Robinson zijn niet voor mij weggelegd, maar toch zijn er wel een aantal programma’s waar ik zo aan mee zou willen doen!

Chantal komt werken

Hoe heerlijk is het, als je gewoon bij verschillende banen eens een dagje mee kunt lopen! Ik zou beginnen in een bruidsmodezaak. Als je me al langer volgt weet je misschien wel dat dit een stiekeme droom van mij is. Maar ook een dagje meelopen met een musical lijkt me heel erg gaaf. Geweldig programma waar ik me maar al te graag voor aan wil bieden πŸ™‚

Say yess to the dress

Om maar in dezelfde categorie te blijven haha. Ik heb gewoon iets met bruiloften, die magie, heerlijk vind ik het!

Vier handen op een buik

Oh dit lijkt me ook geweldig. Heerlijk om zo met een gezin mee te lopen, tips te delen, te helpen waar nodig en natuurlijk alles tot het einde aan toe.

Hmm, ik merk dat ik vooral de rol van de presentatrice op me neem haha. Nou vooruit, dan ook nog drie programma’s waar ik wel als deelnemer aan mee zou willen doen…

The Voice of Holland

Natuurlijk kan ik helemaal niet zo goed zingen, maar stel dat, dan wil je dit toch een keer mee hebben gemaakt. Lijkt me geweldig!

Wie ben ik? of Ik hou van Holland

Volgens mij zou ik de slechtste kandidaat ooit zijn bij deze programma’s, maar ze hebben altijd zo’n lol daar. Heerlijk!

VTwonen, weer verliefd op je huis

Maar heel eerlijk, vooral omdat ik mijn eigen interieur gewoon hartstikke beu ben. Ik heb het hele programma nog nooit gezien (oeps).

Aan welk televisieprogramma zou jij wel mee willen doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.