Aukjes “nieuwe” kamer

meisjeskamer

Hèhè , eindelijk is het zover. Ik heb foto’s gemaakt van de “nieuwe” kamer van Aukje. Nieuwe staat nog even tussen haakjes want inmiddels is het niet zo nieuw meer haha. Maar te leuk om niet nog even te laten zien hier.

Weken, of eigenlijk al maanden geleden kreeg Aukje een nieuwe kamer. Nou ja, het was dezelfde kamer maar die zag er altijd een beetje saai uit. Aan het einde van de zomer vond ik het tijd worden om de kamer eens aan te pakken. Dus ik gaf de muur een ander kleurtje, kocht allemaal leuke accessoires en de make-over kon beginnen.

meisjeskamer

Aukjes bed en de twee kasten hadden we al. De verf op de muur is de kleur ‘Allerliefst’ van Histor. Het dekbedovertrek is van Leen Bakker, de klamboe van Xenos (de bloemetjes heb ik er zelf aan vast gemaakt) en het kleed op de vloer van Wehkamp. Alle overige spullen zijn overal en nergens bij elkaar gesprokkeld. Denk aan AliExpress, Action, Kwantum, Leen Bakker, Big Bazaar, dat soort winkels. Lekker budget en toch een mooi resultaat, al zeg ik het zelf.

meisjeskamer

De andere kant van de kamer lijkt wat kaal, maar als je het geheel ziet dan valt dat echt enorm mee. De mand naast de kast gebruiken we als wasmand, hierin gooit Aukje elke avond haar kleren zodat ik ze in de was kan doen. Op de kast staat een schilderijtje, nagemaakt van haar geboortekaartje.

Ik vind het een mooie, rustige en sfeervolle kamer geworden. Aukjes lievelingskleuren roze en goud komen er goed in terug dus Aukje vindt de kamer prachtig. En daar gaat het uiteindelijk om!

Zoek je nou nog meer leuke kinderkamer ideeën? Kijk dan eens bij deze 10 originele en hippe tips!

Hoe ziet de kamer van jouw kind(eren) eruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.