Fotodagboek #19: spelen en een leuk pakketje

fotodagboekHet is alweer zondag en dat betekent dat er weer een fotodagboek klaar staat. Na de drukke week van vorige keer besloten we om het deze week wat rustiger aan te doen. Kijk je weer mee?

Zaterdagochtend gingen we op pad met Aukjes peettante. Ze wilde voor Aukjes verjaardag namelijk iets anders kopen dan speelgoed. Dat is gelukt! Aukje kreeg dit schattige ringetje en ze vindt hem super! fotodagboek’s Middags was er alweer bezoek voor Aukje. Vriendinnetje Linda kwam alvast voor haar verjaardag en er werd natuurlijk meteen met de cadeautjes gespeeld! fotodagboekZondag was Aukje echt jarig! Ze kreeg onder andere dit hondje, die ze al meteen erg leuk vond!fotodagboekMaandag was ons pyjama dagje! fotodagboekNiks leuker dan papa plagen toch 😉fotodagboekToch maar even kleren aan getrokken omdat we even bij de oma van Maikel op bezoek gingen. Onderweg naar de deur keek Aukje nog even naar al haar cadeausfotodagboekBij oma werd er druk gepuzzeld.fotodagboekEn daarna ging ik koken. Pasta voor ons en stamppot voor Aukje.DSC06397 [800x600]Dinsdag gingen we met mijn moeder naar een indoor speeltuin.DSC06408 [800x600]Dat was leuk!DSC06461 [800x600]Gek ding!DSC06455 [800x600]Even pauze en weer door! fotodagboekWoensdag begonnen we met een puzzel op de bank. fotodagboekEn later op de dag werd er een gezellig pakketje bezorgd! O wacht…fotodagboekBoodschapjes doen.fotodagboekEn ’s avonds had ik vergadering op de HoevefotodagboekDonderdag was Aukje bij opa en oma en zorgde ze goed voor beer.fotodagboekOok was ze erg blij met har nieuwe Woezel en Pip washandjes!fotodagboekKijken of mama er al aan komt 😉fotodagboekPicasso!fotodagboekNog even puzzelen met mijn oma. Zo lief!fotodagboekVrijdag kreeg ik heerlijke bonbons van de snuffel stagiaire die afscheid nam, super lief!fotodagboekAls avondeten aten we noedels. Nou ja, Aukje besloot om gewoon niks te eten… Fijn…fotodagboekIk kocht nog een klein Sint cadeautje voor ons mupke.fotodagboekZaterdag hingen we samen lekker op de bank.20151121_165504 [800x600]En gingen we naar een verjaardag. ’s Avonds ben ik alleen ook nog naar een verjaardag geweest, maar daar heb ik geen foto’s meer gemaakt.

Dat was het weer voor deze week. Volgende week zaterdag gaan we naar de Sinterklaas voorstelling van Woezel en Pip, ik ben erg benieuwd hoe ze dat gaat vinden! Fijne week weer!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.