Ik heb het deze week niet gedaan…

De gemiddelde Nederlander doet het zo’n één keer per week. Ik eigenlijk ook normaal gesproken maar vorige week kwam het er niet van. En het kostte me wat moeite maar inmiddels heb ik het losgelaten en eigenlijk is dat ook best lekker…

Er is iets ergs gebeurd! Ik ben veranderd in een huismuts. In eentje die er dus drie dagen last van heeft als ze één keer niet heeft kunnen poetsen. Kon ik in het pré kids tijdperk nog met gemak en met enige regelmaat een week overslaan, moet ik nu dus al drie dagen op mijn handen zitten om niet tussendoor alsnog te gaan poetsen. Maar ik houd vol, ik doe het niet!

Elke week poets ik op dezelfde dag, maar vorige week ging ik die dag gezellig op visite bij een vriendin en door andere afspraken en werk kwam het er de rest van de week niet van. Ik heb wel twintig keer gedacht om tussendoor toch even te poetsen (erg hè) maar ik heb het lekker niet gedaan. Wat ik dan wel deed? Spelletjes spelen met de kinderen, Wie is de Mol terugkijken, lekker in bad en nog meer heerlijke dingen.

Toen ik enkele dagen na niet-poetsdag wakker werd was ik alleen maar extra blij dat ik de vloer niet had staan boenen, want het had gesneeuwd. Super leuk en nu hoef ik tenminste niet als een panische huisvrouw met een doekje achter de kinderen aan te lopen als ze van buiten komen. Heerlijk!

En nu? Nu geniet ik nog lekker een paar dagen van ons ongepoetste en ontzettend vieze huis 😉 en komende week pak ik alles gewoon weer lekker grondig aan. Dat zal genieten zijn… 😉

Poets jij elke week of sla jij ook wel eens een weekje over?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.