Mijn jaar in vogelvlucht (tag)

vakantiefoto'sOp de valreep werd ik afgelopen week getagd door lieve meiden Cassandra en Saskia voor de “jaar in vogelvlucht tag” van Sanne. Nog net op tijd voor de jaarwisseling, dus ik vulde hem in! Hoe zag mijn jaar eruit?

Ik kijk met een trots gevoel terug op..

Mijn allereerste artikel op mijn eigen blog. Niet dat ik trots ben op dat specifieke artikel, maar wel op dat ik de stap heb genomen om mijn eigen blog te beginnen. Daarvoor schreef ik al enkele weken voor een online mommy magazine, maar toch kriebelde het om een eigen blog te beginnen. Op 30 juni kwam dan mijn eerste blog online en vanaf dat moment heb ik elke dag met veel liefde en plezier een artikel geschreven.theaterIk denk met een lach terug aan.. 

Afgelopen carnaval, toen Maikel nog prins carnaval was en hij daar ontzettend van genoot. Aan de eerste voorstelling in het theater van Aukje, waar ze zo ontzettend van genoten heeft, ons dagje uit naar de Efteling en de bruiloft van Hein en Stefanie. Maar vooral ook aan alle gezellige klets-, speel- en knuffelmomentjes met Aukje en alle gezellige momentjes die ik met onze lieve vrienden en met Maikel heb gehad.mijn jaarEen aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik..

Onze heerlijke vakantie in Gran Canaria afgelopen oktober. Na twee jaar waren we ontzettend toe aan een vakantie samen. We vonden het een beetje spannend hoe het allemaal met Aukje zou gaan, maar we hebben er uiteindelijk alledrie super van genoten!

De persoon die ik het meeste dankbaar ben..

Mijn ouders, omdat ze altijd voor ons klaarstaan. Wanneer we oppas nodig hebben, zeker in de drukke periode dat Maikel prins carnaval was, dan zijn ze er altijd. Super fijn en lief!verjaardagWat ik het liefste wil vergeten van afgelopen jaar..

Die keer dat Aukje uit haar bed viel. Het was zo’n akelig moment, het geschreeuw dat eraan vooraf ging, zo kende ik Aukje helemaal niet. Ik heb daar nog lang last van gehad en probeer er maar niet te vaak aan terug te denken.

Andere dingen van 2015 die mij bijgebleven zijn..

Dat zijn zoveel dingen! Gezellig samen met mijn moppie zwemmen, naar de dierentuin, op visite bij anderen. Maar ook gewoon thuis lekker gek doen, dansen, knuffelen en knutselen. De vrije dagen van Maikel, waarop we met z’n drietjes fijn samen waren en iets leuks konden doen. 2015 was voor ons geen heel bijzonder jaar met grote gebeurtenissen, maar gewoon een fijn en gezellig jaar.DSC06234 [800x600]Voor 2016 hoop ik..

Stiekem hoop ik dat ik in 2016 weer zwanger mag zijn. En daarnaast hoop ik gewoon heel erg dat iedereen om me heen een heel erg fijn, gelukkig en gezond 2016 zal hebben. Wie weet welke mijlpalen we weer gaan beleven.

Nu weet je mijn herinneringen van afgelopen jaar, maar wat is jouw mooiste herinnering van afgelopen jaar?

P.S. Vanmiddag om 12.00 uur komt er nog een artikel online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.