Plog 25-01: een dagje naar de Efteling

de eftelingAfgelopen maandag was Aukje door het dolle heen. We gingen namelijk naar de Efteling! Voordat we daar naartoe reden stopten we eerst nog even bij de tandarts voor een controle, maar daar waren we al snel klaar en kon de pret beginnen!

Een tijdje terug kregen we van Coca Cola vrijkaartjes voor de Efteling. Super gaaf want ik vind de Efteling echt ontzettend leuk. Afgelopen zomer zijn we er al een keer samen naartoe geweest, dat was ook een groot succes en Aukje kent sinds kort ook de filmpjes van de Sprookjesboom dus we hadden er weer zin in! Het zou super mooi weer worden, dus gom 10.00 uur waren we klaar om te vertrekken…tandartsOm eerst even een korte stop te maken bij de tandarts. Hoe dat ging dat kon je gisteren al lezen.gekke bekkenDaarna reden we door naar een vriend van ons die ook mee ging. Ik plofte daarom gezellig naast Aukje op de achterbank en daar vermaakten we ons prima!  20160125_113827 [800x600]Eenmaal in de Efteling begonnen we in het sprookjesbos. We kwamen bij Lange Jan aan en Aukje kon alleen maar “wauw” zeggen!de eftelingDe geitjes waren ook erg interessant! Eigenlijk vond Aukje alles geweldig in het sprookjesbos! Ze bleef overal maar staan kijken en we moesten soms echt moeite doen om haar verder te laten lopen.carpaccioRond lunchtijd waren we het sprookjesbos wel weer uit en zochten we een plekje om te eten. Er was nogal veel dicht (begrijpelijk maar toch onhandig) maar uiteindelijk aten we bij de Globe Trotter deze heerlijke salade. Omdat Aukje sinds kort ontzettend fan is van Jokie moest er natuurlijk een echte Jokie knuffel worden gekocht. Haar blije snoetje deelde ik op Instagram, zo schattig!

Toen was het tijd om in het carnaval festival te gaan. Aukje keek haar ogen uit! Ze bleef maar roepen en wijzen “Jokie! Jokie!”

20160125_142018 [800x600]Daarna gingen we nog even in de Droomvlucht en daar werd Aukje nogal slaperig van haha. Tijd voor een middagdutje!20160125_144330En deze loedermoeder vond het leuk om daar even een slaapfie van te maken 😉YouTubeNatuurlijk kwam ik ook nog even op YouTube voorbij!De BaronEn toen ging Maikel in de Baron. Ik wilde super graag mee, zeker omdat het maar tien minuten wachten was, maar ik was een beetje slapjes dus het leek me niet zo verstandig. Balen! O ja, Maikel zit links bovenin, hij zwaait!20160125_145639Aukje werd wakker en terwijl ze nog slaperig was moest ze alweer mee op de foto met Freek en mij. Arm kind 😉20160125_152922 [800x600]Kijk dat onschuldige gezicht nadat ze mijn chips had afgepakt!Holle Bolle GijsNatuurlijk moest ik ook nog even met Holle Bolle Gijs op de foto.SprookjesboomDe show van de Sprookjesboom was weer erg leuk! Na afloop durfde Aukje zelfs mee op de foto met de prinses.de efteling

Vrouw Holle was ook erg interessant, aldus Aukje…pyjamaEn voordat we er erg in hadden was het alweer tijd om naar huis te gaan. Omdat het al best laat was, aten we lekker een boterhammetje en daarna ging Aukje nog even lekker onder de douche. Tandjes poetsen en hup, lekker dromen over Jokie en Jet 😉

Het was echt een heerlijk dagje! Coca Cola, super bedant daarvoor! We hebben genoten!

Vind jij de Efteling ook zo leuk?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.