Verjaardags winweek, alle prijzen op een rijtje

Het is je vast niet ontgaan, vorige week was ik jarig en bij gebrek aan dik, vet, themafeest organiseerde ik een winweek. Omdat deze hele winweek via Insta loopt, vandaag even een samenvatting waarbij ik alle prijzen laat zien…

Als eerste prijs mocht ik weer een fotoshoot van  Dana Photography, ter waarde van € 135,- weggeven. Super gaaf, want Dana maakt prachtige foto’s! Je kunt het hele weekend nog meedoen, maandag maak ik de winnaar bekend.

De tweede prijs zijn twee pakketjes voor Curly Girls van Curly Samples. De winnaars krijgen een pakketje met vier 30 ml potjes, hierin zitten Giovanni Root 66 volume shampoo, Shea Moisture Coconut & Hibicus Conditioner, Boucleme Curl Cream en Curls Blueberry Bliss Curl Control Jelly. Een mooi start pakketje voor beginners!

Dan mag ik ook deze prachtige dromenvanger van So Sera Handmade weggeven. De winnaar mag zelf een naam en kleur kiezen, prachtig voor op de kinderkamer!

VTech kan natuurlijk niet ontbreken in deze winweek. Ik mag deze toffe Vloggercam weggeven. Wil je hier meer over weten, lees dan de review die ik hier eerder deze week al over plaatste.

Iets sportiefs kan natuurlijk ook niet ontbreken, ik mag ook € 25,- shoptegoed weggeven van het heerlijke (squatproof) sportmerk Shaped. Shaped is een fijn en betaalbaar sportmerk met heerlijk zittende leggings en toevallig heb ik al wat mooie nieuwe items voorbij zien komen op Insta die hier al op mijn eigen verlanglijstje staan haha.

Ook hiervan heb je wellicht al een review voorbij zien komen. Party & Co Disney Princess. Onze meiden zijn er dol op, dus welke Disney fan mag ik ook met een exemplaar verblijden?

En tot slot een winactie voor ladies only. Ontzettend veel vrouwen hebben te maken met onzekerheid. Zeker na het krijgen van kinderen, wanneer hun lijf niet meer hetzelfde is als voorheen, is het voor veel vrouwen moeilijk om zichzelf nog mooi te vinden. Dat is zo ontzettend jammer! Daarom, en omdat ik het ontzettend gaaf vind om te doen, heb ik besloten om een boudoirshoot weg te geven. Een shoot die veilig bij jou thuis is, waarin je aan mij aan kan geven wat je mooi en minder mooi aan jezelf vindt en waar ik dan rekening mee kan houden. Zo maken we samen prachtige foto’s van jou, voor jezelf en misschien ook wel voor je lief ? en hoop ik bij te kunnen dragen aan een stapje in de goede richting van meer zelfliefde. Dat je naar (de foto’s van) jezelf kunt kijken en je oprecht kunt zeggen dat je jezelf weer mooi(er) vindt!

Nou heb ik al verschillende reacties gekregen van mensen die geen Insta hebben, maar wel graag mee willen doen. Ik vind het heel lastig om te zeggen, maar het blijft echt een Insta winweek. Ik doe namelijk ontzettend mijn best om daar te blijven groeien en dat lukt op het moment behoorlijk goed, dus de focus blijft even daar liggen. Maar, niet getreurd, na het weekend komt er hier weer een review + winactie aan, beloofd πŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.