Win een Dooky Magic balloon – Limited edition * GESLOTEN

Dooky Magic BalloonZwart-wit in de schaduw en gekleurd in de zon, hoe gaaf klinkt dat? De nieuwe limited edition Dooky cover heeft een magische print die van kleur veranderd zodra hij in de zon komt, super leuk! En ik mag er eentje weggeven…

Al eerder schreef ik over de Dooky Cover, hoe fijn deze is. De Dooky Cover is namelijk een soort schaduwdoek dat je kindje in de kinderwagen beschermt tegen de zon. Vaak zie je ouders met een hydrofiele doek over de kinderwagen lopen. Ze denken dat ze zo hun kind beschermen tegen de zon, maar eigenlijk sluiten ze de kinderwagen af waardoor de temperatuur in de wagen enorm oploopt. Ontzettend gevaarlijk voor je kindje dus. Dooky ontwierp daarom doeken die speciaal zijn gemaakt voor aan de kinderwagen. Doeken met een UV bescherming en die je makkelijk aan de wagen kunt bevestigen zonder dat je kindje gevaar loopt. Als je de Dooky goed bevestigd, kan er namelijk nog voldoende geventileerd worden en ligt je kindje veilig in de schaduw.

Dooky had al verschillende kleuren en prints in het assortiment, maar sinds kort hebben ze er een hele gave limited edition bij, namelijk de Magic Balloon. Deze Dooky is wit met zwart getekende ballonnen erop, maar zodra je met de Dooky in de zon loopt worden de ballonnen vrolijk roze, geel en blauw. Super gaaf! Dit effect ziet er niet alleen erg leuk uit, maar is ook nog eens handig om ouders extra bewust te maken van de temperatuurstijging. Natuurlijk voel je dat ook wel zonder Dooky, maar soms zet je de kinderwagen in de schaduw neer en als de zon zich na een tijdje verplaatst heb je dat niet altijd meteen in de gaten. Fijn als je zo een extra geheugensteuntje hebt!

De De Dooky Cover is een universele doek die op elke kinderwagen, kinderstoel of buggy past. Daarnaast past hij ook aan de 0+ autostoel, ideaal! Wat mij betreft is de Dooky echt onmisbaar, we hebben er zelf dan ook al twee in huis. Met een beetje pijn in mijn hart geef ik deze gave limited edition Dooky dan ook weg. Wat moet je doen om kans te maken?  Laat in een reactie weten dat je mee doet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de Facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 13 augustus. Op 14 augustus krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Enne, kan je niet zolang wachten dan kan je deze limited edition vanaf nu kopen bij de betere babywinkel!

Gefeliciteerd Joyce, heel veel plezier ermee!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Dooky Magic balloon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.