Our diary #69

Mag het voor altijd mooi weer blijven? Ik vind het namelijk heerlijk om veel buiten te zijn met de meisjes, en zij vinden dat trouwens ook. Afgelopen week was dan ook wederom een heel fijn weekje…

Zondag was mijn opa jarig, en dus gingen we naar vlindertuin Klein Costa Rica in Someren. Bij de ingang zwommen al een paar mooie schildpadden. Deze poppenkast vond ik wel mooi om te zien. Alle vlinderpoppen hangen hier. aan de onderste rij zijn er al een paar poppen uitgekomen. Er was ook een loopbrug bovenin de vlindertuin waar ik met Aukje even overheen liep. Zoek de vlinder…Na afloop viel Emmi in de auto in slaap, maar het was pas 18.00 uur. Ik besloot om haar toch gewoon in bed te leggen. Rond 20.00 uur werd ze weer wakker en nadat ze wat gegeten had ging ze gelukkig meteen weer slapen. Fijn!Maandag gingen we naar de Julianatoren. Het fotoverslag van deze heerlijke dag kon je woensdag al lezen. Kijk onze vier schatjes nou (we waren daar met vrienden en hun kids).Zo’n dagje is wel vermoeiend hoor 😉Dinsdag gingen we even op bezoek bij mijn opa en oma en daar kreeg Emmi een heerlijke lange vinger. Daarna gingen we lunchen bij mijn ouders en reden we door naar een jarig vriendinnetje. Emmi Vond het maar vermoeiend allemaal. Woensdag speelden we weer lekker buiten. Verder kwam er een oud collega om een nep taart te maken voor in haar nieuwe klas. Super leuk om weer even bij te kletsen.’s Avonds ging ik naar de bioscoop, naar Mama Mia. Super leuk! Er was nog sensatie want de halve zaal was zomaar random op een stoel gaan zitten. Dus werd de film stop gezet (de film zelf was nog niet begonnen gelukkig) en moest iedereen op zijn eigen plek gaan zitten. Zo bizar, je gaat toch zitten op de stoelnummers die op je kaartje staan?Donderdag begon mijn dag goed, ik kreeg een heerlijke gezichtsbehandeling bij Skin Repair. Ik kreeg ook een aantal fijne tips dus ik probeer me daar nu braaf aan te houden haha. Daarna ging ik met mijn vriendinnetje de stad en en aten we deze lekkere lunch bij Zwart Wit. Jammie!Ondertussen waren de meisjes bij mijn ouders. En daar kwamen ze niks tekort!Lekker zwemmen, ijsjes eten, spelen. Super leuk!En wederom een vermoeiend dagje voor Emmi. Kijk ze nou plezier maken, zo fijn!Daar zit ze hoor, op haar troon. Vrijdag was Emmi op het kinderdagverblijf en speelde Aukje bij oma. Ik werkte de hele dag aan mijn blog, best fijn zo’n dagje!Zaterdag speelden we weer lekker buiten. En daarna gingen we nog even naar familie. Mijn oom zijn geboortedag vieren. Fijn om dat samen te kunnen doen.

Vandaag gaan we naar de kermis en voor de rest van de week staat er ook weer genoeg leuks op de planning. Zo gaan we naar Toverland, en sluit ik de week af met een  dagje Lakedance. Kijk er nu al naar uit! Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.