Nu in de bioscoop: Duck Duck

Duck Duck

“Mama ik ben met oma naar de bioscoop geweest! Naar Duck Duck!” Heel toevallig stond de film ook net dat weekend hier op de planning, maar toen ik dat tegen Aukje zei begon ze enthousiast te springen. Ze vond het leuk dat ze hem nog een keer mocht kijken, dus dat was een goed teken!

In de nieuwste bioscoopfilm Duck Duck, speelt de jonge gans Ben de hoofdrol. Hij is nogal een wildebras en brengt behoorlijk was chaos in de gestructureerde groep ganzen. Om hem in toom te houden krijgt hij de speciale taak om de jonge gansjes te begeleiden, maar daar zit Ben totaal niet op te wachten. Al mopperend accepteert hij zijn taak, totdat hij ineens op zichzelf en twee kleine eendjes aangewezen is…

Hoewel Ben in de eerste instantie niks van de eendjes wil weten, groeien ze al snel naar elkaar toe. Er ontstaat een bijzondere vriendschap en samen komen ze in allerlei benarde en soms grappige situaties terecht. In de film zitten genoeg grappige momenten voor volwassenen, die de kinderen niet in de gaten hebben. Voor Emmi was de film nog erg moeilijk en spannend, hij wordt dan ook geadviseerd vanaf 6 jaar. Aukje vond hem wel erg leuk.

De film is van dezelfde makers als Shrek en Home en heeft een ware sterrencast met stemmen van Johnny Kraaijkamp Jr., Liza Sips, Patrick Martens, Kim-Lian van der Meij en YouTuber Niels Vogel, beter bekend als ‘De Vogeljongen’. Duck Duck wordt uitgebracht door Just Film Distribution en is vanaf nu te zien in de bioscoop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.