Review: Wobbly Worm *

wobbly worm

Als het aan Emmi ligt dan staat hij de hele dag aan, de Wobbly Worm. De ringen liggen door de hele kamer en met een beetje pech ligt de stok van de worm ook in vijf stukken verdeeld. Ze vindt hem ontzettend leuk en kan er dan ook niet vanaf blijven. 

Alweer een tijd geleden kreeg ik in een ontzettend leuke goodiebag de Wobbly Worm van Spinmaster mee naar huis. Wobbly Worm is een groene worm, die teveel van de rode appel heeft gegeten waar hij uit komt. Hij heeft zoveel gegeten dat hij misselijk is geworden en daarom wiebelt hij heen en weer. Het is de bedoeling dat je de bijbehorende ringen van een afstandje om de worm heen gooit. Heb jij de meeste ringen raak gegooid? Dan heb jij gewonnen!

wobbly worm

De rode appel is de onderkant van het spel. Deze wiebelt heen en weer. Verder kan je de steel waar de worm op zit langer en korter maken door de tussenstukjes weg te laten of juist toe te voegen. Zo kan het je spel aanpassen op niveau of op de grootte van je kind(eren). Er zitten oranje, paarse en gele ringen bij in drie verschillende groottes, om het steeds een beetje moeilijker te maken. Zodra je twee batterijen in de appel stopt en je op de knopt drukt, begint te appel te wiebelen en wordt het ringgooien nog moeilijker. wiebelende worm

Aukje vindt het nog best moeilijk en Emmi vindt het vooral leuk om van dichtbij de ringen er omheen te leggen. Je kan dit spel ook heel erg goed gebruiken tijdens een circuit bij bijvoorbeeld een kinderfeestje. Speel het met jonge kinderen niet te lang, want het is best een beetje moeilijk en onze ervaring is dat het best kan frustreren als het een aantal keer achter elkaar niet lukt. En is het te moeilijk, dan maak je de steel gewoon korter of je zet het wiebelen van de worm uit. Ook dan is het nog steeds een erg leuk spel!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.