Een goedkoop dagje uit *

goedkoop dagje uit

“Mama, wanneer gaan we weer ergens naartoe?” Aukje doelt op een dagje weg, naar een attractiepark bijvoorbeeld. Super leuk, ik ben zelf ook gek op pretparken, maar het kost elke keer handen vol geld. Maar daar heb ik nu iets op gevonden!

Gek op attractieparken

Ik ben gek op attractieparken en probeer er dan ook elk jaar wel een paar te bezoeken met de kids. De Efteling is favoriet bij ons allemaal, lekker dichtbij en we kennen er inmiddels blindelings de weg dus we weten precies wat we op een dag allemaal kunnen en willen doen. Toch ontdekten we pas een paar jaar geleden dat we, ondanks dat het voor ons erg ver weg is, de Julianatoren ook geweldig vonden. Misschien zijn er nog wel meer van die onontdekte pareltjes voor ons te vinden!

Prijzig

Nou is er alleen een grote maar aan die gezellige dagjes weg, namelijk het prijskaartje. Bij bijna alle parken ben je al minstens € 100,- tot € 150,- kwijt voor de entree alleen, dan heb je de parkeerposten nog niet meegerekend en ook nog niks te eten en te drinken gedurende de dag. Maar wist je dat je bij ticketveiling zelf kunt bieden op de leukste dagjes uit? Zo kan je zelf bepalen wat je voor je dag wil betalen, ideaal!

Ticketveiling

Ticketveiling is een site waarbij je dus zelf kunt bieden op allerlei leuke tickets. Denk aan dagjes uit, zoals attractieparken, dierentuinen of bijvoorbeeld musea, maar je kunt ook bieden op een dagje sauna, lekkere high tea, een sterrenrestaurant, of zelfs een overnachting. Ook aan actieve uitjes zoals bijvoorbeeld een escape room of een dagje skiën is gedacht, dus er is echt voor iedereen wel een leuke en passende veiling te vinden.

Plopsa Indoor Hasselt

Zo hebben wij zelf afgelopen weekend genoten van een dagje Plopsa Indoor Hasselt. Via ticketveiling hadden we met korting kaartjes gescoord en zo genoten we voor een prikkie van een leuke dag. Nou vindt Maikel het bijna een sport om zo goedkoop mogelijk veilingen te winnen, dus je begrijpt dat er de komende tijd nog meer goedkope uitjes aan gaan komen haha. Maar mij hoor je niet klagen hoor, en de meiden vast ook niet 😉

Hoe werkt het?

Ticketveiling is een overzichtelijke site met een duidelijk keuzemenu. Zoek je een actief uitstapje, een avondje of dagje uit, een restaurant of hotel, of een sauna? Vervolgens zie je in de gekozen categorie alle veilingen die open staan. Je ziet waar je precies op biedt (hoeveel tickets bijvoorbeeld), hoe lang de veiling nog loopt en wat op dat moment het hoogste bod is. Vervolgens kan je heel makkelijk meebieden en zo bepaal je dus je eigen ticketprijs. Heb jij gewonnen? Dan ontvang je de vouchers direct per mail!

Goedkoop dagje uit

En zo heb jij dus in een handomdraai zelf een goedkoop dagje uit geregeld. Wil je niet meer betalen dan een bepaald bedrag? Dan stop je gewoon met bieden en probeer je het later nog eens. Er blijven doorlopend veilingen beschikbaar dus nieuwe ronde nieuwe kansen en met een beetje geluk scoor jij je kaartjes met wel 70% korting! Enne, mocht het je lukken om nou voor een prikkie leuke tickets te scoren, laat je het me dan even weten? Vind ik leuk! Veel succes met bieden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.