Mijn zwangerschap in buikfoto’s

 buikfoto's“Daag dikke buik, tot nooit meer ziens! Stiekem zal ik je toch wel een beetje missen hoor…” En daarom leek het me wel leuk om mijn buikfoto’s van de afgelopen negen maanden eens naast elkaar te zetten. Zo is mijn buik gegroeid (met als “bonus” een vergelijking met mijn buik van de zwangerschap bij Aukje…)

En dan kan ik al meteen beginnen met te zeggen dat ik dus niet elke week braaf in dezelfde houding, bij hetzelfde licht, met dezelfde kleding etc. een prachtige foto heb gemaakt. Aan de ene kant wel jammer, maar goed het is niet anders. Ik heb gewoon een paar van de mooiste buikfoto’s naast elkaar gezet en zo heb je toch een leuk overzichtje van de groei van mijn buik. 

Een van mijn eerste buikfoto’s maakte ik pas rond de 19 weken. Nou vooruit, ietsje eerder al maar die was niet zo mooi als deze haha. Een bescheiden buikje nog als je vergelijkt met het einde! Met 21 weken was mijn buik al een stuk voller, maar mijn zwangerschapsbroeken zaten nog lekker en mijn shirts vielen nog over mijn buik 😉 Met 25 weken had ik al een flinke buik! Wel echt een bolletje naar voren toe, want aan de zijkant zat niks (wat ik stiekem wel fijn vond!). En toen maakte mijn buik een groeispurt. Hij was al flink, maar met 29 weken dachten er al regelmatig mensen dat ik bijna was uitgerekend… Nou niet dus. En toen werd mijn buik ronder en ronder… Gelukkig nog steeds echt als een bolletje, nou vooruit, bol, naar voren maar de groei zat er goed in!En ondanks dat er vaak tegen me gezegd werd dat het bij de tweede vaak sneller gaat, heb ik voor de lol mijn buik tijdens de zwangerschap van Aukje even vergeleken met mijn buik tijdens deze zwangerschap en het verschilt toch niet zo heel veel. In beide gevallen gewoon heel dik haha. Dit was met 34 weken zwangerschap.zwangerschapsshootEn natuurlijk mag deze prachtige shoot met 35 weken zwangerschap niet ontbreken. Wat ben ik blij met deze foto’s!39 weken zwangerEn tot slot, mijn buik op zijn dikst haha. Wat een elasticiteit zit er in zo’n buik zeg, onvoorstelbaar!

Heb jij buikfoto’s gemaakt toen je zwanger was?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?buikfoto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.