Aukjes prinsessenuitnodiging

Nog maar negen nachtjes slapen en dan wordt Aukje gewoon alweer vijf. VIJF! En dat betekent niet alleen dat de laatste jaren voorbij zijn gevlogen, maar ook dat we voor het eerst een kinderfeestje mogen organiseren. Een prinsessenfeest, wel te verstaan. En deze uitnodigingen deelde Aukje daarvoor gisteren uit…

Laatst schreef ik al over het prinsessenfeest dat Aukje wil geven en over dat ik al met de voorbereidingen was begonnen. In de praktijk valt het nog wel mee hoor, er ligt een stapel knutselspullen te wachten en daarnaast ligt een stapel roze snoep, want prinsessen eten alleen maar roze natuurlijk 😉 Maar de uitnodigingen voor het prinsessenfeest moesten natuurlijk wel al worden gemaakt en gisteren was het dan eindelijk zover, ze mocht de uitnodigingen aan haar vriendinnen geven.

prinsessenfeest

Benodigdheden:

  • Gekleurd luxe hobby karton (Action)
  • Gewoon gekleurd papier
  • Wit papier
  • Zilveren pen
  • Washi tape
  • Diamanten stickertjes
  • Toverstafjes (SoLow)

prinsessenfeest

Eigenlijk is het heel simpel. Je kan de uitnodiging zo druk maken als je zelf wilt. Ik koos ervoor om op de voorkant met zilver “Hoera! Aukje 5 jaar!” te zetten en verder alle info op de achterkant. maar je kan natuurlijk ook alles op dezelfde kant schrijven. Ik wilde de tekst eerst zelf schrijven maar koos er uiteindelijk toch voor om de tekst te printen, zodat het beter past en lekker duidelijk is. Toverstafje erop, wat glittertjes er omheen en de prinsessenuitnodiging is klaar. Makkelijk om te maken en het ziet er toch ontzettend leuk uit. Aukje vond ze in ieder geval prachtig, hopelijk vinden haar vriendinnen dat ook!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.