Fotodagboek #21; spelen en pakjesavond

fotodagboekAlweer een week voorbij, en een hele gezellige ook! We vierden twee keer Sinterklaas, speelden met de Pieten en nog veel meer. Kijk je mee?

kleiZondag begonnen we met één van Aukjes favoriete bezigheden op dit moment, kleien!spelenDaarna speelden we nog even met deze leuke kleuren en vormen. Een van Aukjes verjaardagscadeaus waar ze erg blij mee is!roltrapDaarna gingen we even boodschappen doen. Aukje vindt de roltrap altijd erg leuk.selfieToen Aukje in bed lag maakte ik me op, om foto’s te maken voor de Hot Mama Challenge.20151129_152206 [800x600]Toen ze daarna wakker werd, waren haar achternichtjes er. Gezellig! Dit vind ik zo’n schattige foto!trapMaandag mocht Aukje met het kinderdagverblijf bij ons in de speelschuur komen spelen. Er waren ook Pietjes en het was super leuk! Hier heb ik geen foto’s van omdat het zonder de papa’s en mama’s was. Na de middag gingen we naar opa en oma, omdat Sinterklaas daar langs was geweest, Hier zoekt Aukje naar de cadeautjes.cadeautjeWauw! “Dootjes!” Helemaal super was het! En goed verwend met leuke cadeaus!fotodagboekNog even met Aukjes grote neven en nicht op de foto 🙂20151201_131032 [800x600]Dinsdag gingen we ’s ochtends spelen bij vrienden. Toen Aukje om 12 uur thuis naar bed ging, kon ik aan de poets thuis,chocoladeMaar ik mag natuurlijk ook een beetje aan mezelf denken, toch?consultatiebureauWoensdagochtend gingen we naar het consultatiebureau. Verder maakte ik nog heel veel foto’s, die kan je zien in deze plog.intochtDonderdag kwam Sinterklaas aan bij mij op school. Omdat mijn moeder in dezelfde straat woont, kon Aukje ook even komen kijken. Gezellig!spelenEn terwijl ik op school in de Sint gekte zat, speelde Aukje lekker rustig bij mijn ouders thuis.omaZe werd steeds een beetje hangeriger…20151204_163816En vrijdag kreeg ik dus ook een telefoontje van het kinderdagverblijf dat ze ziek was en of ik haar op wilde komen halen. Arm meisje! De rest van de vrijdag heb ik geen foto’s meer gemaakt.

Gisteren was het dan eindelijk zover, pakjesavond! In verband met alle voorbereidingen én een ziek meisje vandaag geen foto’s hiervan in dit fotodagboek (want geen tijd), maar ik zal de foto’s van zaterdag er volgende week in het fotodagboek bij doen.

Heb jij ook zo genoten van de reactie van je kind met pakjesavond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.