Mijn nieuwe kapsel

Eindelijk was het weer een keer zover, me-time! Ik belde snel de kapper, maakte een afspraak en eenmaal daar liet ik het voor het grootste deel aan hen over. Na vier uur kwam ik naar buiten… Kijk je mee naar mijn nieuwe kapsel?

Een jaar of zes geleden besloot ik dat ik mijn haren niet meer ging verven. Maikel vond het niet mooi, al dat blonderen (highlights) was niet bevorderlijk voor mijn toch al pluizige haar en ik vond het zelf eigenlijk ook wel prima. En dus liet ik mijn kleur uitgroeien. Jarenlang vond ik het prima, zelfs op onze bruiloft had ik uitgroei (oeps) totdat ik me de laatste tijd toch meer ging storen aan de grijze haren het zilverdraad op mijn hoofd. Tijd voor verandering!

En dus ging ik een paar maanden geleden naar de kapper. Ze zette highlights, net zoals ik voorheen ook vaak had. Ik vond het mooi, maar was toch niet helemaal tevreden. Ik kon alleen niet zeggen wat ik dan graag anders had gewild. En dus ging ik afgelopen donderdag terug. En dit keer liet ik het helemaal aan de kapper over.

Ik vertelde dat ik iets anders wilde en dat het wel zichtbaar moest zijn. Ik vind het altijd zo zonde als je uren bij de kapper hebt gezeten en je ziet geen verschil. Verder zei ik dat ze maar moesten kijken naar wat bij mijn huid past en dat ik het wel mooi zou vinden als er verschillende kleuren zichtbaar zijn. Dus niet alles egaal één kleur. En dus begon de kapster eerst met nog meer highlights erin te zetten.

Nadat alle highlights er goed inzaten werd mijn haar geknipt. Laagjes en wat rond, dan vallen mijn krullen het mooiste. Ik zou wel graag een enorm lange bos met krullen willen maar hoe langer mijn haar, hoe minder mooi mijn krullen dus dat zit er helaas niet in. Na het knippen zette de kapster een kleur in mijn gehele haar. We twijfelden over koperkleur of toch meer naar het rood toe, maar de kapster koos uiteindelijk toch voor koper. En dit is het resultaat! Door de highlights is de koperkleur op die plukken een stuk lichter dan op de rest en dat vind ik erg mooi. Ik hou wel van verschillende kleurtinten in haar.

De eerste foto is voor de kapper, de tweede en derde erna. Ik ben super blij met het resultaat. De kleur past goed bij mij, anders dan voorheen maar toch niet te opvallend. Het model is, zoals altijd, ook weer mooi geknipt zodat mijn krullen weer mooi krullen. Ik ben weer blij 🙂

Wat vind jij van het resultaat?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.