Winweek #7: Sieraad naar keuze! GESLOTEN

proud mama armbandEen proud mama, dat ben ik! Trots op mijn twee meiden en dat mag iedereen zien. Sinds kort draag ik twee armbandjes met de eerste letters van mijn meiden en hoewel Aukje een beetje jaloers is, “Dat is mijn letter mama!”, ben ik erg blij met mijn armbanden. En jij maakt ook kans op deze leuke armbanden, of een ander sieraad naar keuze…

Vanaf het moment dat Aukje geboren was wist ik dat ik een sieraad wilde met haar letter of haar naam erop. Ik zocht een ketting uit en na de geboorte van Emmi werd die ketting uitgebreid met een extra letter. Ik ben trots op mijn meiden en dat mag iedereen zien. En toen kreeg ik een mailtje van Zwangerschapssieraden.nl met de vraag of ik een mooie zwangerschapsketting wilde ontvangen. Wat jammer dat ik niet meer zwanger was! De kettingen zien er namelijk prachtig uit! Goud, zilver, roségoud, aan een koord, ketting of natuursteen, voor ieder wat wils.Omdat ik de kettingen erg mooi vond snuffelde ik verder op de website. Zo kwam ik terecht bij de armbandjes van Proud Mama. Fijne grijze, geregen armbandjes met een letter in het midden. Meteen wist ik dat ik deze wilde met de letters van Aukje en Emmi. De armbandjes zijn in lengte verstelbaar en passen daardoor altijd. Doordat ze zo fijntjes zijn heb je er geen last van bij het schrijven of het spelen met je baby. En je kan er zelfs voor kiezen om ze dag en nacht om te houden, al zou ik wel adviseren om ze tijdens het douchen af te doen.WIN!

Wil jij een sieraad naar keuze ter waarde van € 25,- winnen? Laat dan een reactie achter dat je meedoet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 23 november. Op 24 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Gefeliciteerd Linda Smeets! Heel veel plezier ermee!

P.S. Kan je niet zo lang wachten? Dan zijn de Proud Mama sieraden hier te koop.

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

P.S. Doe je ook al mee met deze winacties?

proud mama armband

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.