Winweek #2: Een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas! GESLOTEN

“Dag Aukje” Dat glunderende koppie toen Sinterklaas haar vorig jaar toesprak vergeet ik nooit meer. Vorig jaar begonnen we pakjesavond met een videoboodschap van Sinterklaas en dat was geweldig. Ook dit jaar beginnen we pakjesavond weer op die manier, en jij misschien ook wel…

De meest spannende, gezellig en leuke tijd voor kinderen komt er weer aan. Zaterdag begint het met de intocht, daarna schoentje zetten en misschien nog wel een keer naar Sinterklaas toe bij papa of mama op het werk. Vorig jaar kreeg Aukje het allemaal voor de eerste keer echt mee en wat heeft ze genoten. Uit volle borst zong ze elke keer als ze haar schoen mocht zetten en zodra ze dan echt voor Sinterklaas stond was het toch wel ineens erg spannend. En dat ze met pakjesavond ook nog eens een videoboodschap van Sinterklaas kreeg maakte het hele feestje compleet. Super leuk dat we dus ook dit jaar weer een videoboodschap mogen maken. Ik kan nu al niet wachten!videobooschap van sinterklaasIn een paar simpele stappen maak je zelf je eigen videoboodschap. Je kan een boodschap maken voor wel 8 personen! Super leuk als je als verrassing ook opa of oma laat benoemen door de Sint. Vooral erg hilarisch voor de wat oudere kinderen. Hier wordt bijvoorbeeld papa zeker even genoemd door de Sint 😉 Je vult een compliment in, een lekkernij, een hobby en een opvoedtip (optioneel) en Sinterklaas zal overal iets leuks over zeggen. Glunderende kinderen gegarandeerd!Dit jaar zijn er weer een paar leuke extra’s. Je kan een foto toevoegen, zodat die te zien is in de kamer van Sinterklaas en je kan Sinterklaas laten zeggen waar de cadeautjes liggen. Ideaal! Bij ons moesten de buren vroeger alles regelen, dat is nu niet meer nodig (gelukkig maar want ik denk niet dat onze buren snel genoeg uit het zicht kunnen zijn 😉 ) Verder kan je kiezen voor alleen Sinterklaas, Sinterklaas met zwarte Pieten of Sinterklaas met Roetveeg Pieten. Voor ieder wat wils! Bestel je de video op werkdagen voor 16.00 uur, dan heb je hem de volgende dag al in huis. Fijn voor als je nog last-minute wilt bestellen.

WIN!

Wil jij een gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas winnen? En dan krijg je het complete pakket met onder andere een dvd met alle extra’s, extra verhaaltjes en liedjes en een gesigneerde kaart. Laat dan in een reactie weten dat je meedoet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 21 november. Op 22 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Gefeliciteerd Monique en Natalie! Heel veel plezier ermee!

P.S. Kan je niet zo lang wachten? Dan is de videoboodschap hier te bestellen.

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

P..S. Doe je ook al mee met deze winacties?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.